Druer. Middag. Kjølig.

Æ e veldig gla i druer. Så æ pleier å kjøpe røde Bend it druer på Kiwi, for æ syns dæm e de beste. Når æ løfter dæm ut av pakken og inn i sila så pleier æ å la dæm som ligger igjen på bunnen bare ligge igjen. For æ tenker sånn at, hvis dæm ikke va sterk nok til å holde sæ fast i stilken, så e det sikkert nåt galt med dæm.  I går va det faktisk en grønn drue som hang fast i stilken i lag med de røde. Veldig spesielt….

Slitsomt å begynne på jobb igjen kjenner æ. Ekke mye pigg på morrakivsten når æ karrer mæ opp… yarr. Har gådd helt greit though. Fint å se alle igjen. Får mæ en bærbar pc imårra…!  Har middagsavtale med naboan den her uka siden Ole Morten e på kurs. Den går ut på følgende; Æ hjelper Krister med å lage middag hver dag mot at æ får spise der gratis. Glimmers. I går va det fiskegrateng. Idag e det kjøttdeig, tagliatelle og tikka masala. Namme. Tenke litt på ka æ skal lage imorra. Vil ha nåt som man ikke spiser hver dag liksom, men som e nam.

Det e begynt å bli skikkelig kaldt ute. Æ frøys på fingran da æ sykla til jobb idag. Må finne fram hanskan og lua tror æ. Og en ulljakke som æ kan ha med mæ på jobb. Det e nåt som ikke stemmer helt med klimaanlegget der, så det e dritvarmt i nån rom, og iskaldt i andre. Veldig lite praktisk. Brrr.

Æ må da være den enste som har sett Supernatural med hjelm på!

I’m gonna fight them all. A seven nation army couldn’t hold me back!

Ulabugg.jpg

Foto:Martinebob

No milk today

Nu sitter æ ved spisebordet og skriver litt. Roy, som e fast inventar hver helg, har okkupert hele sofaen. Han og Ole Morten spiller Anno 1701. Dæm har gidd opp å spørre om æ vil være med. Det e så artig når dæm sitter og snakker til hverandre.

Roy: Du, Ole Morten? Kossn blir man kvitt de her rottan?
Ole Morten: Æ vet ikke, æ tror ikke det går an.
Roy: (med fortvila stemme): Men dæm ødelegger jo all oljen og ølet!!

Lele xD

Har nettopp stjelt en pizza hos naboan, æ va så sulten. Vi hadde planglagt egg på brød i dag, men så lagde æ pannekaker til de som va her i går, så da va det plutselig manko på egg…
Marius dro bort på skole idag. Det va litt trist.  They’re growing up so fast!  Han fikk en brødrister, et tupp i ræva og beskjed om å oppføre sæ pent.

Sånn ser Ole Morten ut når han jobber hjemmefra i helgan.  søte.

Don’t think of yourself as an ugly person… Think of yourself as a beautiful monkey

Jobb.jpg

Foto:Martinebob