No milk today

Nu sitter æ ved spisebordet og skriver litt. Roy, som e fast inventar hver helg, har okkupert hele sofaen. Han og Ole Morten spiller Anno 1701. Dæm har gidd opp å spørre om æ vil være med. Det e så artig når dæm sitter og snakker til hverandre.

Roy: Du, Ole Morten? Kossn blir man kvitt de her rottan?
Ole Morten: Æ vet ikke, æ tror ikke det går an.
Roy: (med fortvila stemme): Men dæm ødelegger jo all oljen og ølet!!

Lele xD

Har nettopp stjelt en pizza hos naboan, æ va så sulten. Vi hadde planglagt egg på brød i dag, men så lagde æ pannekaker til de som va her i går, så da va det plutselig manko på egg…
Marius dro bort på skole idag. Det va litt trist.  They’re growing up so fast!  Han fikk en brødrister, et tupp i ræva og beskjed om å oppføre sæ pent.

Sånn ser Ole Morten ut når han jobber hjemmefra i helgan.  søte.

Don’t think of yourself as an ugly person… Think of yourself as a beautiful monkey

Jobb.jpg

Foto:Martinebob

Home. Tv. Ape. Seng.

Her e noen bilder av leiligheta!

Har ikke pakka tvn ut av plasten enda så æ nu plutselig…  sjekk flotte tvbordet xD  arvegods fra oldefar!

TV.jpg

Foto:Martinebob

Daffeplassen

soofa.jpg

Foto:Martinebob

Kule apa på kjøleskapet xD  (og fadderungen vårs under)

Kj__leskap.jpg

Foto:Martinebob

De her tre komodan rommer alle klærne til både mæ og Ole Morten! Den midterste e bare min ;P

komode.jpg

Foto:Martinebob

Myke senga. Æ sover til venstre. Litt tomt på veggan enda, men æ holder på å planlegge!
For tiden så henger æ ganske mye inne på soverommet. Æ leser og skriver stort sett hele dagen, og da e det utrolig praktisk å ligge i senga, for den e nemlig veldig myk og god!

Lie with me in silence

Senga.jpg

Foto:Martinebob

 

Caru. Kake. Feiring.

Det va en fin dag i går. Først kom Ole Morten hjem i lunchen med blomster. Dæm va kjempefin, med en stor gerbera i midten, som e yndlingsblomsten min, bortsett fra lupiner. Bestemor kom innom med kake litt seinere, og holdt en lang tale om kor heldig æ va som hadde funnet mæ en så fin mann. Sitat «Han e virkelig enestående, så han må du bare holde fast på» sitat slutt. Ho e nu søt!

Tante og mamma va også innom en tur for å gratulere. Da Ole Morten kom hjem dro vi på hotellet for å spise middag. Der kom vi i snakk med en hyggelig servitrise som sa ho syns det va tidlig å gifte sæ når man bare va 17-18, som ho trodde vi va.. der måtte vi nok skuffe ho. Også fortalte ho hele historen om kossn sønnen hennes skulle gifte sæ med en som ho ikke likte så godt.

I dag e det kjempefint vær faktisk. Tante ringte, ho lå hjemme på verandaen i bikini og lurte på om æ ville komme. Æ e ikke sånn solemæ person.. æ trives godt med å sitte å se på at det e fint vær ute gjennom glassruta.

Se på det kule bildet æ tok i går!  Æ skulle bare justere inn linsa så den ikke ble blury til æ og Ole Morten sku ta bilde av oss med selvutløseren, også kom æ borti knappen xD. Ser ut som at armen min e en meter lang, minst. Sånn som han i fantastic 4!

Compesce mentem

Langarm.jpg

Foto:Martinebob