Fader Abraham. Bank. Egg. Gavepapir

I går skjedde det nåt kult! Men før æ forteller ka det va så må æ fotelle nåt anna først: Æ syns musikaler e kjempetøft, og min store drøm e å leve i en musikal. Okey, kanskje ikke leve i en – men en dag kor folk stadig brøt ut i sang og dans hadde absolutt ikke vært å forakte. Spesielt når æ sitter på jobb og ikke har så mye å gjøre under en forelesning om for eksempel Snorre Sturlasson og heimskringla – så har fantasien en tendens til å ta overhånd. Da fantaserer æ av og til om at f.eks læreren plutselig skal begynne å danse.
Så til det som va kult:
I går. Da satt vi i auditoriet og hadde RLE og bibelhistorie. Det va slutten av timen, og læreren spurte ka elevan hadde lært. En eller anna svarte: Om Abraham! Og da begynte min bror, som satt vedsiden av mæ, spontant og klappe mens han sang: Fader Abraham, og by the time han hadde kommet til ord nummer tre i sangen så va mer eller mindre hele klassen i gang med samme sang og samme bevegelser.

«Fader Abraham har fire sønner, fire sønner har fader Abraham, osv».

Spontansang e best <3 Det va nesten som en liten dream come true der altså.

Ole Morten har lyst på bil. Det har forsåvidt æ og, men problemet e bare at den bilen han vil ha e rimelig dyr. Det e en Toyota Celica T-sport. Så vi må diskutere det litt nærmere og se på ka det blir å koste. Man e jo ikke milionær heller. Langt i fra. Men den e jo litt søt, det må æ inrømme.

52_365025975.jpg

 

Skal vaske klær nu før det blir for seint, også skal æ egentlig legge mæ tidlig – for æ kjenner at æ trenger masse søvn for tia. Må lese litt også, det har det blitt litt lite av de siste dagan, har vært så ferdig når hodet har truffet puta at æ har forsvunnet inn i drømmeland med en gang! Drømte at æ hadde begynt å jobbe på posten…

Lost in you, and I can’t find myself again. Lost in you, and I can’t seem to find myself.
Woa.jpg

Foto:Martinebob

Mandag. Sniff. Filosofere. Vind. Biff. Biff. Biff.

«Æ setter pris på» e sånt et rart uttrykk. Æ setter pris på dæ. Det e jo ingenting som e positivt med å få en pris på sæ, for det e jo ingen som kan si ka du eller æ e verd. Det fungerer greit når man snakker om ting og tang, men man bruker det jo ofte om mennesker – og da går det ikke, syns æ.
Æ liker bedre det engelske uttrykket «priceless» – for det uttrykker jo at det e ingen pris som e høy nok.

Det va hyggelig på familiesammenkomsten i går. Onkel Petter hadde ikke forandra sæ det døyt, sånn bortsett fra at han hadde mista non overflødige kilo. Han jobber for riksteateret som lydtekniker, og reiser for tiden rundt i Finnmark med… et eller anna stykke, fikk ikke med mæ ka det va.
Farfar va også der i går! Det va hyggelig å se han, for det gjør æ ikke så ofte. Han e blidd så gammel, men han forsøker allitd å løfte mæ opp mens han smiler med hele ansiktet og sir «bestefar sin pia!» ^^  Det va lutefisk til de voksne, og pizza til barnan… Æ går fortsatt under barn ja.
Kom hjem i ni-tiden, og da så æ og Ole Morten en film. En skikkelig, skikkelig retardert film. Æ fatter bare ikke kossn i svarte nån gidder å spille i sånne dårlige filmer. The mutant chronicles… Bare navnet burde egentlig ha fått det til å ringe noen bjeller…. I dag skal vi kanskje se Kung Fu Panda!

Va og sjekka kinolista i ste, og det e hvertfall tre filmer vi skal se den her mnd; Tropic Thunder, Quantum of Solace og Kurt blir grusom. Kurt e råest, den gleder æ mæ til. Den 21 november har Twilight premiere rundt om kring – til og med i Sverige. Mens Norge må vente helt til februar/mars, og vi i Vadsø får sikkert ikke den hit i det hele tatt. Heldigvis fins det alternativer…

Bilde: Bestemor har strikka lue til mæ ^^  Ka man sku gjort uten bestemødre?  <3

A pirate I was meant to be. Trim the sails and roam the sea!

Lue.jpg

Foto:Martinebob