Småting. Som. Får. Hjertet. Til. Å. Smile

Rengvær på taket. Te i koppen. En klem. Søte ord. Elever som forsøker å smiske. Et smil fra en fremmed. Snøstorm når man kan være inne. Nye bøker. Cherrytomater. Store talgelys som brenner lenge. Sjokoladepudding

Æ blir glad når æ får en elev til å forstå nåt dæm lenge har strevd med. Æ blir glad når Ole Morten smiler og rister på hodet når æ e rar, og sir at han liker mæ fordet. Æ blir kjempeglad når æ hører en sang æ liker på radioen, for det teller mer enn når æ e hjemme og kan spille den sjøl. Æ blir glad når æ kan legge mæ på kvelden uten å ha vondt i ryggen. Æ blir glad når folk kommer på besøk og later som at dæm e hjemme. Æ blir glad når nån spør mæ om råd. Æ blir glad når fadderbarnet mitt sender tegninger i posten. Æ blir glad når det e rent og pent hjemme. Æ blir glad når Ole Morten smiler. Men mest av alt så blir æ glad når andre folk e glad. Et smil smitter!

Imorra skal æ spise middag sammen med Sebastian og Katrine, det blir sikkert hyggelig. Hvis æ ikke ødelegger middagen da, det e æ som skal mekke den… huu.

Månedens sang: Muse – Supermassive Black Hole.

Bildet: Superlang pandabrødskive med de beste cherrytomatan æ har smakt i hele mitt liv.

You set my soul alight
tomato.jpg

Foto:Martinebob

Lunsj. Flyttings. Brettspill. Takk.

Dagen begynte aldeles strålende med lunsj klokka ett. Marie sto for rundstykker, ost, og syltetøy; mens æ sto for kokt egg og skinke. Vi skravla om alt og ingenting, og plutseilg så va det middagstid. Merkelig det der kor fort tia går når man koser sæ. Da vi hadde spist hjalp æ tanta til Ole Morten og flytte non saker. Æ har så vondt i arman at æ gikk egentlig bare i veien, men æ prøvde nu så god æ kunne. Etter det va det litt brettspill hos svigers, også kom Ole Morten tidlig hjem <3 elsk på han.

Nu e juleferien over. For min del har det faktisk vært en av tidenes beste juleferier, og mye av takka skal Marie ha! Ho e et fantastisk kvinnemenneske som æ setter veldig stor pris på. Vi e så lik at mange gang så trenger vi ikke å si nåt, vi bare ser på hverandre og flirer. Sånne venninner e det beste som fins. Det lille æ fikk se av Camilla va også kjempekoslig, bare synd ho ble syk :/ Vi får ha det til gode! Takk for fin jul jenter! (og gutter: Roy og Ole Morten. Dokker e søt som grøt <3)

Nu e det tannpuss, seng, bok, sove. I den rekkefølgen. Godnatt!

And as the years go by. Our friendship will never die.
You gonna see it’s our destiny – You’ve got a friend in me!

S__tis.jpg

Foto:Martinebob

2009. Kaffebesøk. Venner. Kaldt.

Enda ett år har passert, og det e klart man må reflektere litt over det. Æ tror det e viktig å fundere over ka man har brukt tida si på, om man vil fortsette sånn/forandre litt på det, eller rett og slett gjøre en helomvending. Her på jorda får vi bare èn sjanse, og det  e viktig å gjøre det beste ut av det. Eller hur?
For mæ har 2008 vært et fint år. Det har ikke på langt nær vært så fullt av høydare som 2007; kor æ både gifta mæ og kjøpte leilighet, men det har vært et fint år endog, og æ sitter igjen med mange finer minner. 2008 har på mange måter vært et sånnt år æ håper setter standaren for kordan livet mitt videre vil være; rolig, og fyllt til randen med kjærlighet.

Nyttårsaften va en flott begivenhet som tilbragtes med et knippe gode venner. (Mine venner e de aller beste, og æ e så takknemlig for at æ har dæm! Æ har lyst til å sope alle sammen i en kjempeklem og skvise så det klirrer i porselenet.) Vi dro en tur til byen og så litt på folk, brølte litt til hverandre (Det e jo så høy musikk at det e umulig å føre en normal samtale), og da vi blei lei av å misforstå hverandre dro vi tilbake hit. Klokka fem dro folk hjem og vi i seng.

Samtale på Opticom:

R: Hei! Kor dåkker har vært??
T: Æ bor i Blåbærveien!
R: Neei, kor dåkker HAR VÆRt? før dåkker kom hit?!
T: Æ bor fortsatt i Blåbærveien, herreguud du va jo der tidligere idag.

og: M: Heei! Godt nytt år!
V: Jaa, æ syns det ble litt kort men.
M: Ja du va fin på håret og!
V: JAaa, godt nytt år til dæ og!

Om en halvtime skal æ, Roy, Marie og Ole Morten (som æ hører utfor akkurat nuu) til byen. Æ må bare sende han bort til bestemor og bestefar først… hustelefonlinja dæmmes har dotte ned og dæm e mildt sagt hySTErisk. Tullinga.
Vi skal spise lunsj på Påls, så skal vi litt rundt om kring i butikkan, også hjem. Vi skal spise hos Ole Morten og dæm idag, naboan med andre ord. Va der i går og spilte brettspill i mange timer… sykeste folkan xD

Bli flikere til-liste anno 2009
Mer tålmodig
Mer tålmodig
Mer tålmodig
Bilde: Hjertesjokkis fra Ole Morten. Elsk!

May we all have our hopes, our will to try. If we dont we might as well lay down and die

SJokkis.jpg

Foto:Martinebob