Utdannelse. Menneskehavn. Nye bøker.

Har du noen ganger hadd den følelsen av at livet ditt bare står på vent? At du liksom bare må gjøre en del ting unna før du kan begynne på the real thing. Det e jo egentlig en rar følelse, for livet fortsetter jo uansett ka du gjør. Kor enn frustrerende det nu e.
Æ og Fredrik drakk kaffe på freddan (which was awesome!), og han fortalte at han va så letta over endelig å flytte tilbake, fordi han følte at livet va på pause mens han bodde i Havøysund. Og æ har det på en måte sånn sjøl og, til tider. Æ føler at æ kaster bort dyrebar tid, men ka æ kaster det bort på vet æ ikke, for æ e fornøyd med livet mitt.

Æ tror kanskje det har litt med det å gjøre at æ enda ikke har knødd til mæ en utdannelse. Det e viktig for mæ. Snodige følelsen; på den ene sia så vet æ jo at æ e flink og at æ kan klare mæ bra. Men så kommer den der ekle følelsen av at æ egentlig bare lurer mæ sjøl, at æ ikke kan en dritt og at æ aldri kommer til å oppnå det æ vil her i livet. Da blir æ trist. Men e ikke det egentlig en sånn følelse de fleste har en gang i blant?  Når æ e i godt humør så tenker æ sånn, men når æ e nedbrutt så virker det som at æ e den eneste i verden som ikke får til nåt.
Æ har hvertfall funnet ut ka æ skal bli, selvom kursen nok va staka ut siden vi fikk den første PCn i hus da æ va 10. Selvfølgelig skal æ bli nåt innen IT. Det e jo det æ kan, og det æ interesserer mæ for. Tenk at det tok så lang tid før æ fatta det?!   Cisco-admin – here I come.

Først trodde æ at æ skulle bli journalist. Æ elsker jo å skrive. Men ka farsken. Verden går rett vest, og ellers skrives det bare om kor store pupper Linni Meister har for tia, eller kem som e homofil den her måneden.
Så va æ sikker på at æ at æ va en omsorgsperson, at æ måtte jobbe med mennesker, gi av mæ sjøl, passe på. Vernepleier, sykepleier ++  Men når sant skal sies så føler æ faktisk at æ allerede har gidd nok omsorg for et helt liv. Æ trenger å ta vare på mæ, det e det æ trenger.
Så trodde æ at æ skulle bli lærer. Men den idylliske tanken om søte barn som sitter pent og pyntelig på rad og rekke og suger til sæ kunnskap e for lengst borte. Læreryrket må være nåt av det mest utakknemlige man kan ha.
Tenkte også en stund på å bli luksusprostituert, men nu e æ jo gift så… ja… neida ;P
Æ e letta! Æ vet ka æ vil, ka æ skal bli. Æ har aldri vært så sikker før i hele mitt liv. Det føles godt.

Ellers har det vært en hard uke med mye vondt i ryggen, og det toppa sæ egentlig idag kor det slo ut i jekslan på høyre side. Det e rart kor ting e connecta. Får ta mæ en tur til legen snart tenker æ, det her går vel ikke stort lenger.
12 arbeidsdager igjen til sommerferie. Det e godt å tenke på. Personalfest den 19, og bestemor sin 70 års dag den 30. Vanskelig med bursdagsgave til mennesker som har alt. Tenke tenke.

Nu skal æ hente mæ en ny bok i hylla. Leste ferdig Menneskehavn i går. Den va… kanskje egentlig mest for spesielt interesserte. Bare for å ha lest alle bøkene hans liksom. Historen va orginal, og til tider ganske spennende, og den va greit bygd opp – men den va aaltfor lang. Og slutten va… ikke tilfredsstillende i det hele tatt, kan man vel trygt si. Den likte æ ikke. Æ føler ikke at æ har kasta bort tia mi, men æ e ikke amazed i det hele tatt.

Man skal være veldig dyktig for å klare å holde på leseren sin interesse gjennom 600 sider. Det klarte han ikke i den her boka.
Har bare lest sånne kjempelange bøker i det siste, så nu skal æ finne mæ en litt kortere. Fikk 13 bøker levert i fanget etter jobb i går, så æ e happy! :)

Bildet: Siden kameraet mitt enda ikke e ladda, så trår æ til med et bilde av en hyggelig kar vi ble kjent med i Egypt. La oss bare kalle han for Joe. Han pleide å sitte på verandaen vårs på kvellan og hygge sæ. Koslig kar.

She’s as cute as a button in the eyes of everyone who ever laid their eyes on Coraline
Joe.jpg

Foto:Martinebob

Bursdag 1.

Det e ikke så ille å bli eldre når man har gode venner som geleider dæ gjennom dagen. Bakte pai og kake med Sebastian som avtalt. Det gikk helt fint. Mæn den mannen kan mulittaske. Se på bildet her. Han visper sjokolademousse og vasker kasserolle samtidig! Aldri sett no sånnt før i hele mitt liv.

Multitask.jpg

Foto:Martinebob

Etter bakinga, som tok mer tid enn planlagt, spiste vi muffins (som æ bakte i fullfart da æ kom fra jobb), drakk te og spilte Wii. Sebastian vant som vanlig, og æ traff alle de røda feltan og mista peng.

Haha.jpg

Foto:Martinebob

Sebastian lo lenge av muffinsen som ble så stygg at æ måtte gjømme den på kjøkkenet. Pakker fikk æ og. Kjempefine pakker!

__pne_pakke.jpg

Foto:Martinebob

Spent!Fikk en flott tunika hos Katrine, den skal æ ha på mæ imorra, så den kommer på bilde seinere. Også fikk æ bilde hos Sebastian. Æ sa han måtte lage nåt sjøl, og det slår jo aldri feil.Æ likte det så godt! (foto nederst) Så fikk æ et gavekort på Sport1 hos Lena og Ole, det va uventa – og kjempehyggelig! Og enda et gavekort på Sport1 hos svigersan. To skritt nærmere sykkel.Imorra e det mangemange gjester, da kommer det familie fra begge sian. Det blir trivelig. Håper kaka og paien smaker, og at det blir like hyggelig i morra som idag. Stor klem til Katrine og Sebastian som gjorde dagen min super, og fikk mæ til å glemme at æ snart e gammel og rynkat i fjeset.Renata e søtest, æ fikk et helt blogginnlegg til ære for mæ idag. Les Tuusen takk :)  Det varma mitt hjerte.  I’ll be the prince and you’ll be the princess, it’s a love story – baby just say……. pie.

Presidentt.jpg

Foto:Martinebob