Kokosbolle. Skistav. Hai. Biff. Tur

I går va kjempeartig. Idag – not so much. I skrivende stund e klokka 00:22, og hodet mitt e enda ganske surrat. Æ la min elsk på en hvit flaske med nåt som smakte kokosbolle. I shouldn’t have done that.
Marius hadde fest i nabohuset, og dagen derpå va det; en ødelagt hagestol, et knekt dørhåndtak, grillkull over hele hagen, ketchup og sennep på vegger, gardiner og bil, og random skistav på verandaen.

Æ spiste hai i går. Jess; HAI. Faktisk. Somniosus microcephalus, også kjent som håkjerring på norsk. Æ va på fest og fikk servert hai. Det e ikke så ofte det skjer. I dag fikk æ opplyst at den faktisk e giftig… o_O  rart æ føler mæ litt shaky idag. Meen du vet det skal litt mer enn giftig hai for å vippe Martine av pinna.
Seinere lagde Jørgen den beste biffen æ noen gang har smakt. Ever.

I dag har æ vært hos Marius på kake og kaffe, pleid hodepine og tusla en tur med Jørgen i kvellinga. Det va trivelig. Æ liker Jørgen. Ole Morten kommer hjem fra jobb om en halvtime, og da skulle vi kanskje se film hvis han va up for it. Æ har lyst til å se Duplicity, men æ e også rimelig trøtt, så æ tror det e stor sjanse for at æ sovner midtveis i filmen. Og det e jo dumt når det e en film man vil få med sæ. Hmmm.

Slenger ved link til Piratebay-Peter sin blogg, for han blogger nemlig om et viktig tema akkurat nu.

Tenk å være så frekk! Æ blir provosert. Æ handler jo på Amazon ofte. Mange gang i året faktisk. Kanskje æ må finne mæ et nytt sted?

Hjertet mitt smiler hele tiden. Æ e verdens heldigste kone!

Your faith walks on broken glass, and the hangover doesn’t pass. Nothing’s ever built to last. You’re in ruins.
roy_og_ole.jpg

Foto:Martinebob

Elsk. Gnagsår. Bøks. Bestemor. Drømmer

Det har vært noen utrolig tunge dager, tett etterfulgt av noen helt fantastiske. Det gjelder å snakke sammen, folkens. It is rett og slett teh key. Og gjerne litt før det e for seint. Ikke ta den du elsker for gitt. Det e årets beskjed fra mæ.

Æ har gnagsår på albuen, og det e rimelig irriterende. Man vet ikke kor mye man egentlig bruker den før man har en gapende grøft der som kommer bort i ALT. Hmf. Har også gnagsår på halebeinet…        o_O

Om æ sitter å leser mye for tia? neei.. ka som får dæ til å tro det?

Holder forresten på med en skikkelig tragisk bok som heter Unwind. Den e så dårlig skrevet, og så kjedelig at det egentlig e et mirakel at ho dama har fått gitt den ut. Greit at det e en bok for young adults, men det burde helt klart finnes grenser for kor elendig man skal få lov å være før det blir publisert. Det burde opprettes et kontrollutvalg rett og slett.
Den e æ heldigvis ferdig med ganske snart, og da starter æ på Harry Potter and the half blood prince. Må lese den i fullfart før filmen kommer så æ husker alt. Det e jo mange år sia æ leste den sist. Gleder mæ til filmen!!

Idag har vært hos bestemor og sydd en kjole om til en tunikalignende sak. Det va hyggelig. Hadde en til kjole æ skulle sy om, men det tok så lang tid med den første så vi bare ga beng. Tar det en anna dag. Det e arti å sy om på ting. Så skravla vi litt og spiste jordbær og is. Bestemor <3
Hadde tenkt å gå hjem, men siden det begynte å regne så svippa bestefar mæ heimatt.

I natt så drømte æ at vi sto klar på kaia alle sammen, for æ skulle ta bilde av hvalen som smilte, men så va det nån som hadde stjelt objektivet mitt, så da ble det ingenting. Det va skikkelig nedtur. Seinere i drømmen så va det en liten hvit puddel som beit sæ fast i handa mi, og ikke pokker om den skulle slippe taket! Æ rista og røska, men den knurra og tygde sæ fast. Og som en avslutning på det hele så ble vi stengt inne på en helsekostforetning midt på natta, og det va ingen som visste kossn vi skulle komme oss ut uten å knuse nåt, og vi ville jo ikke ødelegge; så da ble vi sittende der. Maks uflask i natt altså.

Sommermjosik
DiscothequeElin Lanto
Losing youDead by April
HairAshley Tisdale
Knock you downKeri Hilson
21 gunsGreen Day
Don’t trust me3oh3
StopVeronica Maggio
Anywhere but hereSafteysuit
Burning down the houseThe used

 

Jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du.
Svarthvitt.jpg

Foto:Martinebob

Sol. Sommer. Økobrus. Grilling. Kino

 

Økobrus. Kjøpes på Rema 1000. Nydeligste brusen. (Rim, oh yeah)
Den e så multifunksjonell; først drikker du den. Åå så fornøyd.
__ko1.jpg

Foto:Martinebob

 

Etterpå fungerer den som blomstervase.
__kobrusen.jpg

Foto:Martinebob

Så skal den pantes. Pant alt, alltid!

Det va sommer i Vadsø i dag. 24 grader i skyggen, og selvfølgelig måtte det grilles. Men før det lå vi på platten og drakk økobrus, også så gikk vi en tur til Thomaselv. Og da det va på tide med middag løp vi bort til mor og far og lånte grill. Pølser, kylling og potetsalat ftw! Vi skulle spille Crocket, men det va for høyt gress… Klokka halv ni va det kino; Star Trek. Likte den, men syns den va over så fort!Bildet: Skal det være litt bacon?                                                                       HM?

Månemannen ser trist ut, men sier ingenting. Piken uten hjerte gråter og mister fotfestet.
Bacon.jpg

Foto:Martinebob

Midnattsolmelankoli

Æ forsvinner når æ e lei mæ
da blir æ så liten at æ glir ned mellom sofaputan
æ sitter på en femtiøring og dingler med beinan
med hodet i hendene. Kanskje æ gråter
kanskje ikke.
Æ håper alltid at du skal legge merke til mæ da
når æ e på mitt minste

Æ svever når æ e glad
Da blir æ kjælen og vil ha en klem
Ka som e galt med dæ? sir du
æ vil ha en klem
en lang klem, en fast en – klem hardt
hardere
sånn ja
Men du må mene det
og du må holde ut. For æ holder ikke ut uten dæ.

hjertefot.jpg

Foto:Martinebob