Musikk. Hygiene. Hjernedød. Ostekake. Fotosøndag.

Etter at Spotify (sett inn happytheme her) kom i hus har det vært så mye enklere å høre på musikk, at æ har nesten ikke gjort anna. Det hele e liksom blitt så lettvint. Æ liker lettvint. Lettvint e kirsebærpai.
Æ e jo veldig glad i musikk, spesielt sånn som man kan synge til. Handy å ha Ole Morten sin pc rett vedsiden av badet, for da kan æ sette på musikk når æ skal dusje. Æ syns det e ganske kjedelig å dusje, skulle ønske man slapp å bruke tia si på sånnt tull. Har en kompis som pleier å si at hygiene e for pingler, og æ skulle ønske æ va enig i det. Hygiene e viktig, men akk det tar så mye tid æ kunne brukt til andre gøyale ting, som å sortere kjøleskapsmagneter eller pille på sårskorper.
Poenget mitt e at det går raskere når æ hører på musikk, da kan æ danse litt innimella, og selvfølgelig gaule med. Trivelig. Må bare anbefale damen med verdens søteste stemme: Annett Louisan. Søte.

Dagen idag har stort sett gådd til ting æ liker, bortsett fra jobb som va fryktelig slitsomt. Hadde en sånn dag kor æ hører at folk snakker til mæ, æ bare fatter ikke ka dæm sir. Hjernen nekter å prossesere det hele, og det blir bare masse rare lyder og ord uten sammenheng. Utrolig slitsomt. Eidar redda mæ i de to siste og tok over gymtiman mine – stor fruktkurv til han.
I morra e det det mest sannsynlig turdag. Yay. Æ har kjøpt pølser, kjeks og posekaffe med vaniljesmak. Ellers har æ vært i basseng, og spilt en del Aion. Perfekt for en som e midlertidig hjerneløs.

På søndag bakte æ ostekake, også dro æ en tur bort til Sebastian. Der spiste vi midda og ostekaka, også sykla vi rundt og tok bilder. Vi sykla nesten helt opp til Suckfacehill og følte oss überatletisk. Fikk tatt mange fine bilder!

Nu skal æ puppe venner (som ordboka til Ole Morten som regel bestemmer at han skal skrive til mæ når han egentlig står og pusser tenner), og tusle opp i senga mi. Har lånt en haug med bøker av Sebastian som æ gleder mæ til å lese. Yay for venner som liker å lese <3

God natt

Sebastian fant Jack Skellington!
Jack.jpg

Foto:Martinebob

Æ stjal en politibil…
Polisen.jpg

Foto:Martinebob

Byen!
Byen.jpg

Foto:Martinebob

I guess I’ll never know, why sparrows love the snow; we’ll turn off all of the lights and set this ballroom aglow.
Orange.jpg

Foto:Martinebob

Alle

Kassett. Bestevenner. Wenche. Gaming

Æ lånte en kassettspiller hos svigermor her om dagen, så æ kunne høre på noen kassetter æ tilfeldigvis fant i en skuff. Det så spennende ut, for på den ene sto det «Silje og Martine sover i telt,» og det e jo alltid en schläger. Vi pleide å ta med oss kassettspiller og en haug med opptakskassetter ut i teltet, og der lå vi og skravla i mange timer mens vi tok opp det vi sa. Det va selvfølgelig guttesnakk det gikk i. Også spiste vi daimkuler som vi kalte for gokk.

Silje flytta da vi begynte på ungdomsskolen. Ho va min beste venninne, og vi trodde begge to helt seriøst at vi skulle dø da vi plutselig ble separert den høsten. Vi skreiv brev hver eneste uke i mange år – og i tillegg til brevan så tok vi opp kassetter til hverandre med sanger vi likte. En av kassettan va i den skuffa, og det va så arti å høre den igjen! Det må ha vært etter at vi va på Mårøya da vi va rundt 13, og vi begge va håpløst forelska i Børge som va 15. Han hadde med sæ en kassett som vi hørte på hele tia mens vi va der. Vi syns han hadde musikksmak, og selvfølgelig kopierte vi den før vi dro.
Der va det sanger som f.eks: Brittas Fitta, I’m an asshole, Dø Wenche Foss – og andre med like intelligente titler. Her e et lite utdrag av Dø Wenche Foss, som æ foræssn alltid fikk dårlig samvittighet av å høre på – for æ e jo fan av dama. Heavy gitar, trommer og grov stemme med Oslodialekt:

«Wenche Foss er en hurpe, en støvel. Hun spiller teater og er dårlig til beins.
Alltid i godt humør denne merra, plager små valper når ingen ser det.
Sier alltid idiotiske ting til avisen, går alltid på premiærefester
Sviner til Norge med stygge kjoler – det er på tide å ta følge med Leif Juster!Dø Wenche Foss, dø ditt gamle skinn, din ekle jævla – rottne knokler.
Dø Wenche Foss, dø du er en skam for alt det Wergeland sto for.
Dø Wenche Foss, så kan jeg endelig gå på Teaterkafeen.
Dø Wenche Foss. Dø. Og ta med deg Wenche Myyyyhreeee.»
 

Det e lett å høre kossn sanger som va de beste på den tia, for dæm kom som regel 2-3 gjerne 4 ganger på rad – så man skulle slippe å spole tilbake – det va jo fryktelig slitsomt. Æ e så glad for at æ vokste da det enda va platespillere og kasetter… det e sjarmis!

Æ overhørte en samtale mella to åttendeklassinger i kantina den her uka som va litt knis: Gutt1 har nettopp kjøpt sæ mat.
Gutt1: Skal ikke du ha nåt?
Gutt2: Nei fan, da har æ ikke råd til å kjøpe gaming card
Gutt1: Ja, men du må jo spise nåt
Gutt2: Mat e en kortvarig glede, gamingcardet har æ en hel måned.
Gutt1: Jaha, skal du låne hos mæ da?
Gutt2: Ja okei, 20 kr.
Gutt 1 teller penger.
Gutt1: Nei, fan – da mangler æ 17 kr til gamingcard.Doh.

 I must be stupid, must be crazy, must be out of my mind – to say the kind of things I said last night.

Kasetter.jpg

Foto: Martinebob

Låve. Hyttetur. Sol. Kakao. Natur.

Vi va innom en gammel låve før vi dro på hytta, fant masse fine ting å ta bilder av. Hytteturen va fin, været va fint og formen va fin. Det va hyggelig å drikke kakao og spise baguett mens det regna utfor. Vettevær – når det e sol og regn på samme tid <3  Da det slutta å regne dro vi ned igjen. Nu skal æ lese bok i senga mi med ullsokka på beinan.

Rust.jpg

Foto:Martinebob

Rust2.jpg

Foto:Martinebob

Melkespann.jpg

Foto:Martinebob

Gammelting.jpg

Foto:Martinebob

Lyng.jpg

Foto:Martinebob


You can hear the waves, in underwater caves – it’s if you actually were inside a saltwater room

Snorre.jpg

Foto:Martinebob

Alle