Låve. Hyttetur. Sol. Kakao. Natur.

Vi va innom en gammel låve før vi dro på hytta, fant masse fine ting å ta bilder av. Hytteturen va fin, været va fint og formen va fin. Det va hyggelig å drikke kakao og spise baguett mens det regna utfor. Vettevær – når det e sol og regn på samme tid <3  Da det slutta å regne dro vi ned igjen. Nu skal æ lese bok i senga mi med ullsokka på beinan.

Rust.jpg

Foto:Martinebob

Rust2.jpg

Foto:Martinebob

Melkespann.jpg

Foto:Martinebob

Gammelting.jpg

Foto:Martinebob

Lyng.jpg

Foto:MartinebobYou can hear the waves, in underwater caves – it’s if you actually were inside a saltwater room

Snorre.jpg

Foto:Martinebob


Alle

MGPJ. Plastposer. Seigmenn. Aion. Basseng.

Lørdagskvelden tilbrakte æ hos Sebastian, for her va det to som hadde tatt over stua, og det va GTA for alle pengan. Vi benka oss framfor skjermen med potetgull som smakte pizza, bamsemums, brus, Baileys og Saint Brendan’s for å få med oss Melodi Grand Prix Junior. Jeg, meg, deg, seg, vei, lei e fine ord som rimer på hverandre, og æ lurer på om ikke det var en gjenganger i samtlige tekster.
Det va mye rart der som æ kunne ha satt spørsmålstegn ved, men TENK at dæm syns det e greit å vokse brystkassehår i et underholdningsprogram for barn i beste sendetid. Det e vel ingen som vil se på det? Æ kjenner at æ ikke fikk så mye ut av det hvertfall.

En ting som æ ikke helt skjønner e følgende: Man får kjøpt nett overalt som det e meninga at man skal frakte matvarer og ting som man kjøper hjem i. Det e kjempefint for man vet jo kor mye plastposer forurenser og sånn, pluss at man da ikke risikerer at hankan ryker halvveis hjem/til bilen – det har sikkert skjedd alle en eller anna gang. Alltid like hyggelig.
Men hvis man ikke tar med sæ plastposer hjem, ka man da hiver søpla i? Regner med at æ ikke e den eneste som bruker de posan i søppelbøtta på både kjøkkenet og badet.
Snakka med en eller anna da det temaet kom opp, og ho sa: «Æ pleier å kjøpe en rull med sånne små hvite plastposer.» Meneh, plast e det jo endog, så det forurenser nuvel akkurat like mye? Eller e det æ som har gått glipp av noe? E det sånn at tynne, hvite plastposer forurenser mindre enn de man får på butikken med logo på?

I dag e det betatesting til Aion, det nye medlemmet i den store mmorpg-familien. Vi gleder oss stort, for det e første gang vi skal teste det. Æ e spesielt spent på om pcn min takler det, det e jo bare en skarve lappis – og tillegg så begynner den å dra på åran. Æ tenkte at æ skulle teste ut healer – som alltid, men også hunter. Syns alltid det har vært så hot med dame-hunters – dæm ser så sprek ut. Betaen starter klokka seks, så til da e det bare slacking.

Gleder mæ til jobb imorra, og basseng klokka halv sju. Håper æ ikke får hosteanfall og sluker fire liter vann.

Time together is just never quite enough. When you and I are alone, I’ve never felt so at home.
aionn.jpg

Foto:Martinebob