Elsk. Gressenke. Båndtrening. St.Hans. Grillkveld.

Det e flere som trur at det e slutt, eller på tur og bli slutt mellom oss nu som Ole Morten har dratt til Svalbard. På sæ sjøl kjenner man andre, og æ velger å tru at de menneskan som ikke har trua på oss e de som sjøl ikke e sterk nok til å kunne gjøre det samme. Vi gifta oss fordi vi ville være i lag, og selv om det e hav og land mellom oss så forandrer det ikke følelsan vi har for hverandre. Så det så.

Vi har foræssn tre-års bryllupsdag nu snart, tenk på det! Tre år! Hællemåne.

Min lille familie <3
2WilmaogOlesov.jpg

Foto:Martinebob

Gressenka – iz me. Trenger en ny header rett og slett. Skal se ka æ klarer å få til, høyrearmen svikter totalt
for tida. Men bare når æ sitter. E det ikke rart?  Det e ganske irriterende ikke å kunne sitte i f.eks sofaen, hvertfall nu som Wilma syns det e kjempetøft å komme og kline leverposteibarten sin oppi fjeset mitt etter hvert måltid. Digg.

Vanskelig å få ho til og sitte i ro! Vill-mah.
2WilmaogMartine.jpg

Foto:Martinebob

Æ og Wilma holder på med båndtrening. Foreløpig så går det ganske så ræva. Det lengste æ har fått ho til å gå e til Jehovas vitne, altså to meter fra hagen vårs. Ho sjelver og klynker og gir mæ blikket som sier «ka du e for et menneske som vil mæ så vondt?» Æ lurer med kjeks, gode ord, leker, klemmer, kos, men nei… ho vil ikke. Har prøvd både halsbånd og sele, men ingenting funker. Det her blir virkelig en tålmodighetsprøve, for begge to.

St.Hans-aften va hyggelig, som alltid. Vi grilla og kosa oss, selvom været va trist. Lillebror tok sitt årlige St. Hans-aften bad, og alt va som det skulle være. Trur det va like kaldt i vannet som det va i lufta, rundt 5-6 grader. Brrr. Tante hadde med sin dvergschnauser som heter Gustav, som syns det va rått endelig å være større enn noen.

2Lillebrorbad.jpg

Foto:Martinebob

2WilmaogGustav.jpg

Foto:Martinebob

På fredag hadde vi grillkveld hos John Reidar. Takk Gud for ullpledd og jervenduk, sir æ bare. Det va kaldt!, men veldig hyggelig. God mat, godt selskap og vin i tekopp. Wilma løp rundt som en bajass og snuste på alle de nye luktan. Kjempespennende!
Æ og Katrine møttes tidligere på dagen for å lage salat, og da benytta vi sjansen til å ligge litt i hagen, da det enda va sol og over ti grader. Wilma fikk tygge litt på ankelsokkan hennes, så da va jo dagen redda. Det dyret der har en seriøs sokke-fetisj. Ho har henta alle sokkan ho har funnet i hele leiligheta med sæ inn i buret sitt. Tror det ligger seks par der inne…

Grillkveld i Finnmark
2Grilljohn.jpg

Foto:Martinebob

You’re the one that I hold onto, cause my heart would stop without you
2KatrineogWilma2.jpg

Foto:Martinebob