Tromsø.

I neste uke reiser æ ned til Tromsø for å treffe Ole Morten! Han hadde et par dager fri, så da bestemte vi oss for å møtes på midten. Æ gleder mæ noe helt avsindig! Det kiler i magen og tærne og hele resten av kroppen. Har vært så heldig og fått ordna time til kiropraktor mens æ e der nede, så får dem se om det e nåt dem kan gjøre med det her røllet av en rygg. *krysse fingran*

Martine: Æ drar ned til Tromsø i neste uke for å møte Ole Morten! *glise over hele fjeset*
Bestemor: Åhå! Det sprenger i ballan!?
Martine: Øøh.

Æ har ikke ord for kor bakover sveisen min blei da ho yttret disse ord. Bestemødre sier bare ikke sånnt. Bortsett fra mamma såklart. Ho kommer til å si sånnt hele tia. Ho kommer til å stå i gangen når barnebarnet kommer på besøk, smile stort å si: Heei, bestemor sin lille svettpung, kossn går det?

Vi skal selvfølgelig på Steakers når vi e der nede, det e obligatorisk. Og på kino. Vi skal se Inception og Knight and day. Æ gleder mæ egentlig mest til å sove, æ har savna å sove inntil nån som e lengre enn armen min og som ikke har så kald snute.

Skal en tur til Tana på tirsdag, på vetrinærkontoret. Wilma må ha vaksine. Gruer mæ.
Katrine skal kjøre oss. Det blir trivelig! Da må vi kjøre innom bygdebakeriet å handle ferske horn. Det e liksom standard når man kjører forbi der. Hvis dem e åpen da. Kan hende dem e på ferie.

Nu ligger Wilma og sover i fanget mitt. Trur ho drømmer for ho rykker og napper i hele kroppen. Søtest. Ho får ikke gå løs i hagen mer etter en episode kor ho bare løp ut i veien som en mongo fordi det gikk en eldre dame med stokk på andre sia. Kanskje ho trodde det va bestemor? Ho har nemlig humpa rundt med stokk i det siste etter en hofteoperasjon.
Uansett, æ løp ut i gata som en sinssyk og veiva med arman så bilan skulle stoppe. Wilma syns visst det va knakende artig og bare løp videre me skikkelig LOL-uttrykk i fjeset. Til slutt så måtte æ bare legge mæ ned på gresset og late som at æ ville leke. Da kom ho springanes! Teite.
Ho e blitt fortrolig med halsbåndet og lenka nu, så nu går vi tur hver dag. Ho e helt vill og snuser overalt! Her om dagen begynte ho plutselig å grave i en diger jordhaug, ho va helt konsentrert, og grov og grov. Etter en liten stund så hadde ho gravd fram en hel brødskive…

Rosor i ett sprucket krus är ändä alltid rosor.
Wilmapledd.jpg

Foto:Martinebob

Kort. Grilling. Kubb. Marioparty.

Fikk kort hos Ole Morten her om dagen:

Hei konemor
Æ vet ikke ka æ skal skrive, vi snakkes jo på telefonen hver dag.
Hilsen Ole Morten.

<3

Og i dag fikk æ en liten pakke som inneholdt kjøleskapsmagneter, blant anna med isbjørn på. Æ samler! Må snart kjøpe større kjøleskap…

Så langt har sommerferien vært veldig fin. Va hos Fredrik på fredag og grilla, det va hyggelig – selvom æ måtte ha på boblejakke. Etter omtrent en halv flaske med tennvæske fikk vi i gang grillen, også stekte vi ostepølser og svinekjøtt. Plutselig så oppdaga vi at vi ikke hadde handla noe tilbehør, så det ble kjøttmat med kjøtt til.
Etterpå dro vi til mæ for å legge Wilma, lille søte Wilma – også tok vi noen glass hvitvin.

Ho e blitt kjempeflink å gå i bånd! Litt engstelig når det kommer folk og bila, men ellers løper ho fornøyd rundt og snuser. Det tar på å spankulere når man e så liten, mange inntrykk å fordøye, så da tar ho sæ ofte en liten strekk når ho kommer inn igjen. Her e en av favorittstillingan:

Wilmasove2.jpg

Foto:Martinebob

Det har faktisk vært fint vær for en gangs skyld, og da spilte vi kubb! Fin måte å være ute på. Det går jo ikke an å sitte i ro, for da blir man stukket i hjel (mygg).
Vi vant de to første rundan, men så fant Roy ut at den som vant den siste vant alt – det gikk vi såklart med på for dem hadde virkelig sugd helt til da, men så plutselig klunka dem til og vant overlegent. Og dæven kor kjepphøy dem blei.

Kubb.jpg

Foto:Martinebob

Etterpå dro vi inn og tok en runde Marioparty, og da vant Katrine som vanlig. Ho sniker alltid til sæ alle bonusstjernan på slutten…  juks.

Ellers så har æ vært i bursdag i dag hos Hilde og sneket til mæ litt kake, det va hyggelig. Etterpå dro æ, Liss og Marius tilbake hit og så kampen. Bryr mæ egentlig ikke så mye om kem som vinner, e bare gøy å få rope litt når det blir mål og sånn. Wilma trodde nok at det hadde klikka så smått for oss.
Vi lekte litt på plenen da det slutta å regne. Sprang og gjømte mæ sånn at ho skulle finne mæ igjen, men ho e blitt så rask å springe nu at æ nesten ikke rekker og gjømme mæ før ho kommer rennanes.

Har lasta ned en gøyal app til telefonen min som heter Epic Fails, som da altså e massevis av sinnsyke bilder av folk i alle mulige slags syke situasjoner. Det e blitt min nattunderholdning der æ ligger og vrir mæ i senga og holder på å svette i hjel. Det e så vanvittig varmt på soverommet for tida. Akk og ve.
Må sove med døra oppe så æ hører om Wilma våkner og vil ut å tisse. Det hjelper derfor ikke så mye at soveromsvinduet e på vidt gap. Den gode, kalde lufta bare forsvinner ut gjennom døra med en gang.

Bildet: Her e altså kongen (i kubb), som ikke skal slåes før på slutten. Det va noe av det første æ dælja ned… Flinkest.

Need to feel your heartbeat when you say you love me

Kongen.jpg

Foto:Martinebob