Sommerferie. Blodtyper. Aragorn. Sverige. Studier. GB

Nu e det sommerferie gitt. Sort of. Skal jobbe noen vakter på Stubben i løpet av juli, må jo hjelpe til når det e lite folk! Ellers e det rolige dager som tilbringes med å gjøre stort sett ingenting. Så hvis noen vil invitere mæ på kafè, vafler, turgåing eller ugressluking så e det bare å si i fra altså!

Æ har lært mye i det siste. Blant anna koffor mennesker har forskjellige blodtyper, koffor karatebeltan går fra hvit til svart, ka lukta som e ute etter at det har regna heter, at lyden som lages i minibanken når du mottar peng ikke e en naturlig lyd, at mygg har fire tenner, at Aragorn egentlig skulle blitt spilt av Nicolas Cage, (takk gud for at han hadde bedre ting å gjøre), og at Sean Connery ble tilbudt rolla som Gandalf, men at han takka nei fordi han ikke forstod manuskriptet…
Enkelte mennesker vil vel kanskje si at det her e informasjon som muligens ikke e så vesentlig, men HEI, nu vet æ i allefall ka æ skal si hvis det plutselig oppstår en situasjon der æ ikke vet helt ka æ skal si. Sant… såeh…

I dag e det tjue daga til vi skal fly ned til Oslo å ta toget til Lillestrøm for å hente nybilen. Trur det kan bli ganske ok og bare loffe rundt i to uker. Æ har lyst til å kjøre til Sverige og låne en liten, rød hytte ved et vann som har plass til hengekøyer utfor som vi kan ligge å daffe i under sola og lese bøker og skravle hele dagen. Kanskje bade litt, og spille tennis og yatzy. Også vil æ på kino!

Foræssn så fikk æ i dag beskjed om at æ foreløpig har kommet inn på to av de fire studian æ har søkt på. De andre to sto som ‘ikke ferdig behandlet,’ tar vel enda noen dager før dem e klar. Det blir i allefall sosialpedagogikk, så får æ se kossn andre to fag æ velger. Hvis æ kommer inn på IKT så tar æ det. Æ skal prøve å rocke 90 studiepoeng det her studieåret. Det kan bli veldig heftig etterhvert, men æ kjenner motivasjonen e på topp, så æ skal nu prøve i allefall.

Eplemartine sier: lurer på ka æ veier i GB…
Fredrik sier: hmm… eneste logiske måten å måle vekta di i GB blir å ta tallet. 57 e 111001 i binært, dvs 6 bits
Fredrik sier:  = 6.985 × 10^-10
Fredrik sier:  spektakulært lite, med andre ord
Eplemartine sier:  trur æ skal oppgi vekta mi i bits heretter
Fredrik sier:  eller i hex!
Fredrik sier: i hex veier du 39
Eplemartine sier: Awesome!

Everybody wants happiness, no one wants pain. But how can you make a rainbow, without a little rain?

1M__.jpg

Foto:Martinebob