Cyan. Skynet. Trysilsokk. Julegaver.

Æ skulle skrive ut et ark i dag. ETT ark. I sort/hvitt. Så popper det opp en beskjed
«Skriveren er tom for blekk, kan ikke skrive ut
Tom for blekk? Rart. Æ har jo nesten ikke skrevet ut i det hele tatt? Æ går bort til skriveren og der blinker beskjeden om at den e tom for Cyan. Men æ sku jo ha det i svart/hvitt? Æ kan ikke huske sist æ måtte bruke blått for å få sort og hvit. Mulig dem gjorde det sånn i gamle daga, da dem ikke hadde vaskemaskin og sånn, men om Æ ikke akkurat e av siste mote, så e nu i allefall skriveren relativt ny, så man sku tru den hadde fått med sæ nyheten. Men nei. Den nekter plent. Ingen cyan, ingen sort/hvitt.
Også presterer den i tillegg å si: «Skriveren har ikke nok blekk til å opprettholde utskriftskvaliteten.» HÆ? Ka gir du mæ? Kan ikke æ få lov til å bestemme om det e bra nok kvalitet eller ikke? Kanskje æ ikke hadde så høy standard i dag? Kanskje æ bare ville ha ut det jævla papiret?? Om standarden ikke e top notch så burde det vel være opp til mæ om æ syns det e greit eller ikke? Neida, for det bestemmer den, skriveren.

Ett ord folkens: SKYNET. Datamaskinan sniker sæ inn på oss og bestemmer litt etter litt over livan vårs. PIIP, du får ikke ta ut peng. PIIP telefonen e dau. PIIP dataen skrur sæ av. PIIP du e stengt ute fordi nøkkelkortet ikke funker. PIIP kjøleskapet e låst fordi du veier for mye. Skjønner du ka æ mener? Be aware, be very aware. Dem som ikke har sett Terminator 1&2 oppfordres til å gjøre det så dokker vet ka vi har med å gjøre. We must stand united!

Det lakker og lir mot vintertid. Klokka stilles snart (unødvendig), og man må skrape rutan på morninga skal man se nåt på vei til jobb. Æ må rydde boden til helga så sykkelen får plass der inne, e nok ikke mange dagan igjen med sykling. Ved har vi masse av, vinterskoan e impregnert og ullsokkan e gravd fram igjen. Æ E KLAR!
I går kjøpte æ hundre (minst) trysilsokka på Europris. Der koster det nemlig bare 50 kr for fire par. Det e kjempegode sokka for sånne frossenpinner som mæ. Nu skal æ luke ut de der tynne jævlan som ikke gjør anna enn å late som at dem skal varme foten min for så å le mæ i fjeset og rope at dem bare kødda og egentlig bare e der for å lage farge på totelotan mine. FU.

Julegavelaginga e i full gang. Vi har ikke så god råd nu som æ e studentinne, så da blir det hjemmesnekra mesteparten. Hyggelig å få utløp for sine kreative sider en gang i blant, og æ trur det blir riktig så bra! Ganske greit i allfall. Helt ok. Tålelig. Vi får se… … hmm.

Nei og ellers så har nu både æ og rynkan mine det helt fint hvis noen lurte.

Carry me home tonight