Motivasjon. Trening. Kino

Tilbakemelding fra lærer på oppgaven om datamaskinens grunnleggende oppbygging og virkemåte:

Hei!
Dette er en flott oppgave der du har en god og tydelig struktur. Du har et svært godt språk, fyldig og relevant informasjon for de enkelte komponentene samt gode refleksjoner rundt dette med nettbrett og smarttelefoner.

Yeeeeeah. Det va en skikkelig kjedelig oppgave, og æ la kanskje omtrent halvparten av sjela mi i den, så det va artig å få gode tilbakemeldinger. 1 godkjent, 5 to go. *sukke* Så mange innleveringer i det faget her, men ingen eksamen, heldigvis.
I dag e det trening (kondisjon) og kino (glitrende vampyrer) som står på agendaen. Og sikkert litt skole inni der et sted også. Begynner å bli noe av den der som skal være inne 2. desember. Muligens.
Tenk at det bare e 1 mnd til jul!

Bildet: Ferdig på pcn nu plz? ok?

I don’t want the keys to your van. What I need is a rare, vermillion, Ukrainian unicorn

Foto:Martinebob

Rusten. Spiker.

Eksamensoppgaven e herved levert inn. Sensuren faller 15. desember. Det blir spennende. Nu e det IKT-prosjektet som e neste utfordring. Gjett om æ e motivert!
Æ kjenner i hvert et fiber i hele den fettspekka kroppen min at det her e et fag æ tar utelukkende for å fylle opp med studiepoeng. Hvis æ noen sinne e nødt til å bruke Moodle igjen så så blir æ å krafse øyan mine ut med en rusten spiker.

Ellers e det relativt lite som skjer for tida…

Bildet: Noen ble forfær da det kom snø, og snuste så hele rompa kom opp fra bakken.

Alt jeg vil ha er det jeg har nå

Foto:Martinebob