Takk. Engasjert. Partier. Kontakt.

Jeg vil starte med å takke alle de som delte linken til det forrige innlegget mitt så det viktige budskapet ble spredt og havna hos de rette menneskene. Det va over seksti delinger og godt over tusen treff i helga, og det forteller meg at det er mange engasjerte mennesker der ute. Flere partier har tatt kontakt og sagt at de syns at utekontakt-stillingen er viktig, og at de vil gå for at den blir videreført – om ikke nå, så iallfall på budsjettet for 2014. Så da får vi se om de står for det de har sagt, eller om det bare er store ord i forkant av valget.

For ungdommen i Vadsø håper jeg det blir en realitet, og jeg håper kommunen får lyst den ut i tide slik at det rette mennesket er på plass i stillinga så fort som mulig etter at det er i boks. Det er ikke bra at det blir et avbrekk, men å vite at den mest sannsynlig er tilbake i 2014, og at den da blir en fast del av Ungdommens Hus er fint. Det er så godt å se at ungdommen engasjerer seg, og at de har satt pris på jobben jeg har gjort. Det varmer et eks-utekontakthjerte!

Og til slutt; kjære ungdom; ikke slutt å ta kontakt hvis det er noe dere plages med, jeg er her for dere uansett om det er jobben min eller ikke. Dette er en sak jeg brenner for, og jeg vil aldri avvise noen som har det vanskelig. Å bli voksen er langt i fra det enkleste her i verden og det er mange som har ekstra utfordringer knyttet til det og trenger noen å prate med.

Wilma har fått seg ullgenser med Mariusmønster. Hun ser hilarious ut. Jeg er misunnelig…

Dagen e til for alle som vil, alle som vil.