Takk. Engasjert. Partier. Kontakt.

Æ vil starte med å takke alle de som delte linken til det forrige innlegget mitt så det viktige budskapet ble spredt og havna hos de rette menneskan. Det va over seksti delinger og godt over tusen treff i helga, og det forteller mæ at det e mange engasjerte mennesker der ute. Flere partier har tatt kontakt og sagt at de syns at utekontakt-stillinga e viktig, og at de vil gå for at den blir videreført – om ikke nu, så iallfall på budsjettet for 2014. Så da får vi se om dem står for det dem har sagt, eller om det bare e store ord i forkant av valget.

For ungdommen i Vadsø håper æ det blir en realitet, og æ håper kommunen får lyst den ut i tide slik at det rette mennesket e på plass i stillinga så fort som mulig etter at det e i boks. Det e ikke bra at det blir et avbrekk, men å vite at den mest sannsynlig e tilbake i 2014, og at den da blir en fast del av Ungdommens Hus e fint. Det e så godt å se at ungdommen engasjerer sæ, og at dem har satt pris på den jobben æ har gjort. Det varmer et eks-utekontakthjerte!

Og til slutt; kjære ungdom; ikke slutt å ta kontakt hvis det e noe dokker plages med, æ e her for dokker uansett om det e jobben min eller ikke. Det her e en sak æ brenner for, og æ vil aldri avvise noen som har det vanskelig. Å bli voksen e langt i fra det enkleste her i verden, det e mange som har ekstra utfordringer i forhold til det, og som trenger noen å prate med.

Wilma har fått sæ ullgenser med Mariusmønster. Ho ser hilarious ut. Æ e misunnelig…

Dagen e til for alle som vil, alle som vil.