Eggstokk. Forhurpelsesprosess. Eksamen.

Mensen… like hyggelig som alltid. Æ får kviser i fjeset, ømme ledd, vondt i magen, også føles det som om noen pirker mæ i eggstokkan med høygaffel. Kan det være nødvendig? For at det der lille, jævla egget skal løsne og finne veien ut. Alt det her? HÆ?
Akkurat for øyeblikket så e æ midt inni forhurpelsesprosessen der humøret e lik en bøtte med myk avføring, og omgivelsan ikke kan unngå å merke at det e noe spesielt på gang. Æ prøver jo selvfølgelig å ikke la det gå utover andre, men så hender det naturligvis at det glipper litt fra tid til anna…
I tillegg så sitter æ å trøkker på eksamen når æ egentlig har mest lyst til å springe rundt i leiligheta å hyle, eventuelt gjøre sånn som Wilma gjorde i går kveld da æ va høylytt frustrert her; ho stakk hele haue inn i en ullsokk, krølla sæ sammen til en bitteliten ball, og sov gjenna det hele. Ho e lurest.

Det går bra med oppgaven altså, men det e bare så vanskelig å tenke STRUKTUR når det stikker og vrir inni kroppen. Æ bare skriver og skriver, og har vanskelig for å se kossn det her skal settes sammen til nåt som gir mening. Det skal jo liksom være en rød tråd gjennom det her. Heldigvis e det ganske mange timer til det skal leveres inn.

Wilma e hos tante og Ole Morten e på jobb, så æ får i hvertfall sitte i fred her i all min elendighet. Og nu har æ jo fått ut litt frustrasjon også, så kanskje det går bedre. Time will show.

Du og æ e like som et par dråpe vann
Blosmten.jpg

Foto:Martinebob

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *