Kjære Miamor

Det e så ufattelig det som har skjedd. Det har nok ikke gådd helt opp for mange av oss enda. Æ hører dem sier at du ikke e blandt oss mer, men det går jo ikke an. Æ nekter å tru det.
Da æ fikk telefonen va det som en kald hånd tok tak i hjertet mitt og klemte til. Så redd æ blei! Timan før den andre telefonen kom va så evig lang. Det va jo enda et håp, et bittelite ett. Vi klamra oss alle fast i det, men så kom beskjeden, og hele verden bare raste sammen.

Fine Mia, med det søte ansiktet og det crazye håret som har forskjellig farge på omtrent alle bildan æ har av dæ. Du va i allefall ikke redd for å skille dæ ut! En ting som æ bestandig kommer til å huske dæ for, Mia, e det at du alltid va 110% dæ sjøl. Hvis ikke folk likte dæ som du va så ga du beng i det. Det e en fantastisk egenskap som ikke mange e i besittelse av.
I may not be perfect, but I’m always me
kommer alltid til å minne mæ om dæ. Du va så tøff og søt på samme tid.

Selv om du bare ble 17 år, så har du vært så heldig å oppleve kjærligheten, og det e vel mer enn mange dobbelt din alder aldri har fått gjøre. Du og Lars va så fin i lag, og vi snakka ofte om at dokker gjorde hverandre godt. Det va så koslig å se på facebook-statusen din at dokker skulle lage pizza i lag, se film i lag, eller sove i lag. Det e jo det livet handler om. De små tingan i lag med dem man e så glad i.

Miamor. Det e tungt å bære at du e borte. Det føles så fryktelig urettferdig og meningsløst. Æ håper at du har det trygt og godt der du e nu, det e den eneste trøsten vi har.

Vi e så glad i dæ alle sammen.

Medfølelse og omtanke til Vilde sin familie. Vi står alle sammen i sorgen.

Jeg kan gråte en elv,
stoppe verden med tårer.
Lage jordskjelv av sorg,
hate livet som sårer.
Jeg kan løpe et stormkast,
knuse glass med mitt skrik.
Hør på meg død,
jeg hater ditt svik.
Tusen tårer
kan jeg gråte
fordi du ikke lenger er,
men jeg vil heller danse
for den tiden du var her.

Prinsessa
1Mia.jpg

Foto:Martinebob

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *