Fuktighetskrem. Mandig. Kubein. Liktre

Da æ sto og pussa tennene i dag tidlig så kom æ til å legge merke til Ole Morten sin hylle på badet. Fire deodoranter, syv parfymer, to flasker aftershave oog, heelt bakerst, innerst i hjørnet; en liten tube med stor skrift på kor det står: Ansiktskrem for menn. Tuben e beige, eller brun som et ekte mannfolk ville ha kalt det, med syv mandige striper i forskjellige beige, oops, æ mener; brune nyanser.

Æ kjøpte den til han for flere år sia en vinter da han va blitt litt tørr i panna. Æ hadde fortvilt forsøkt å smøre han med min krem, med det resultat at han løp rundt her som en galing for å unngå mæ og kremen som lukta «blomster og søte katter» som han sa, sånn ca.  Ja okei, æ forstår det – agurk og fiken e kanskje ikke den odøren en mann i midten av 20-åran har lyst til å gå med. Så derfor dro æ på apoteket og handla inn den mandigste kremen æ kunne finne.
Han skulte på kremen som om det skulle ha vært et djevelens verk, og slett ikke laga for å holde huden hannes myk og god. Den sto der en stund før han tok den i bruk, og da va det bare sånn i fullfart en bitteliten dæsj akkurat så det holdt.

Det virker som at det her med kroppspleie e litt touchy for mannfolk, så produktan bør for det første hete noe mandig, gjerne mandige navn som mannfolkan kjenner igjen fra andre mandige ting;

Ferrari
Beckham
Hugo Boss
Calvin Clein
Jean Paul
Porsche Designs
Armani
Diesel

…og når det mandige navnet e på plass, så gjelder det å finne en vinnende punchline. Æ dro inn på blivakker.no for å se kossn punchlines på manneparfyme som e hot akkurat NU, og her e noe av det æ fant:

«Maskulin og provoserende duft»
«Duft med toner av krydder og lær»
«Tøff tone med duft av peppermokka»
«Blandet med sandeltre, tonkabønner og anisfrø og bergamott»
«En duft for den moderne mannen – dynamisk, oppløftende, men sensuell og full av løfter»

Det e helt tydelig at det e veldig viktig for menn å beholde det maskuline image sitt. Farger e også viktig; brun, mørk blå, svart, sølv og til nøds mørk rød går an å bruke. Rosa, babyblå og pastell e banna for alt i verden.

Så, for å selge noe til menn, f.eks hudkrem; så må det visuelt sett se steika tøft ut. Det beste nok noe som e forma som en hammer, drill eller kubein. Og helst skulle det stått med store bokstaver:

HUDKREM, lagd på grisefett og neseblod. Du får et kilo tørka reinhjerte på kjøpet!

Æ skremte mæ sjøl her om dagen. Det begynte sånn:

Fredrik sier:
vaniljekaffeeee
Eplemartine sier:
liktre du den?
Eplemartine sier:
liktre
Eplemartine:
fyfaen det hørtes skummelt ut

Så begynte æ å tenke på et liktre, ka det kunne være for nåt, og kossn det ser ut. At det ligner kanskje litt på treet under, bare med mye tjukkere stamme og masse store greiner som vikler sæ inn i hverandre. Ingen blader. Og med lik selvfølgelig; noen nye, og noen gamle. Og når vinden blåser så vugger dem fram og tilbake, mens man liksom syns man hører noen som stønner, men man e ikke helt sikker, for når man prøver å høre etter så hører man bare vinden… hu!

I’m a pirate, you’re a princess
Liktre.jpg

Foto:Martinebob

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *