Hyttetur. Hjå. Uglefar. Musehode. Crazyface.

Siden vi begge hadde fri noen dager + helga, så fant vi ut at vi skulle dra en tur på hytta.
Vi kunne ikke kjøre helt opp til den vanlige parkeringsplassen fordi bilen e så lav, så vi måtte stoppe ved det røde huset. Der sto det en rød bil, og i det skumle treet hang det en ljå. Kan tenke mæ at det e sånn passelig freaky å stå en vindfull høstkveld og se den svinge att og fram…

Hj__.jpg

Foto:Martinebob

Wilma fikk springe løs, noe ho satt veldig stor pris på. Ho jaga fugler og mus, men aldri så langt bort at ho ikke kunne se oss, da kom ho tilbake for å sjekke at alt va bra. Snill sånnsett.

Wilb__rr.jpg

Foto:Martinebob

Æ leste bok, og Ole Morten leste manneblad med erotisk novelle om Torbjørn og Synne. Seinere på kvelden kræsja uglefar i le-veggen og ble så svimmel at han spydde opp et musehode. Det kan jo skje selv den beste, så i stedetfor å vri om nakken på den – som va min idè (æ trodde den va halvdau), så tok Ole Morten den i arman sine og holdt den til den våkna til liv igjen. Etterpå tok vi badstu, og prøvde å varme pølser på badstuovnen.

Ugle.jpg

Foto:Martinebob

Dagen etter tusla vi ned, enig om at vi hadde hatt en fin tur, og at det ikke burde bli så lenge til neste gang. Og kanskje også litt enig i at det ikke e noe god idè med gjennomsiktig le-vegg. I kveld skal vi spise biff og se film, og i morra e det kino. Toystory 3!!

Det e så fint å være gift med Ole Morten. Ting som e trist e fortsatt trist, men ikke umulig å bære, for han bærer i lag med mæ. Når han smiler av raritetan mine og kaller mæ crazyface, og vet uten å tenke sæ om ka æ vil ha med mæ hvis æ skulle blitt stranda på en øde øy, så danser hjertet mitt samba og hele verden blir lyserød.

Å elska er å vera stille nesten heile tida, og ha varme hender.
Linger.jpg

Foto:Martinebob

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *