Tromsø.

I neste uke reiser æ ned til Tromsø for å treffe Ole Morten! Han hadde et par dager fri, så da bestemte vi oss for å møtes på midten. Æ gleder mæ noe helt avsindig! Det kiler i magen og tærne og hele resten av kroppen. Har vært så heldig og fått ordna time til kiropraktor mens æ e der nede, så får dem se om det e nåt dem kan gjøre med det her røllet av en rygg. *krysse fingran*

Martine: Æ drar ned til Tromsø i neste uke for å møte Ole Morten! *glise over hele fjeset*
Bestemor: Åhå! Det sprenger i ballan!?
Martine: Øøh.

Æ har ikke ord for kor bakover sveisen min blei da ho yttret disse ord. Bestemødre sier bare ikke sånnt. Bortsett fra mamma såklart. Ho kommer til å si sånnt hele tia. Ho kommer til å stå i gangen når barnebarnet kommer på besøk, smile stort å si: Heei, bestemor sin lille svettpung, kossn går det?

Vi skal selvfølgelig på Steakers når vi e der nede, det e obligatorisk. Og på kino. Vi skal se Inception og Knight and day. Æ gleder mæ egentlig mest til å sove, æ har savna å sove inntil nån som e lengre enn armen min og som ikke har så kald snute.

Skal en tur til Tana på tirsdag, på vetrinærkontoret. Wilma må ha vaksine. Gruer mæ.
Katrine skal kjøre oss. Det blir trivelig! Da må vi kjøre innom bygdebakeriet å handle ferske horn. Det e liksom standard når man kjører forbi der. Hvis dem e åpen da. Kan hende dem e på ferie.

Nu ligger Wilma og sover i fanget mitt. Trur ho drømmer for ho rykker og napper i hele kroppen. Søtest. Ho får ikke gå løs i hagen mer etter en episode kor ho bare løp ut i veien som en mongo fordi det gikk en eldre dame med stokk på andre sia. Kanskje ho trodde det va bestemor? Ho har nemlig humpa rundt med stokk i det siste etter en hofteoperasjon.
Uansett, æ løp ut i gata som en sinssyk og veiva med arman så bilan skulle stoppe. Wilma syns visst det va knakende artig og bare løp videre me skikkelig LOL-uttrykk i fjeset. Til slutt så måtte æ bare legge mæ ned på gresset og late som at æ ville leke. Da kom ho springanes! Teite.
Ho e blitt fortrolig med halsbåndet og lenka nu, så nu går vi tur hver dag. Ho e helt vill og snuser overalt! Her om dagen begynte ho plutselig å grave i en diger jordhaug, ho va helt konsentrert, og grov og grov. Etter en liten stund så hadde ho gravd fram en hel brødskive…

Rosor i ett sprucket krus är ändä alltid rosor.
Wilmapledd.jpg

Foto:Martinebob

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *