Skole. Feber. Eksamen = Lite. kompatibelt.

Snøen forsvant igjen. Like fort som den kom omtrent. Trist. Det e så mørkt og trasig ute uten snø. Tenk om det ikke kommer mer snø før jul?

For tida har æ egentlig ikke tid til noe anna enn skole; med eksamensoppgave som skal inn neste søndag, profesjonsoppgave-problemstilling som skal være levert en eller anna gang i løpet av den her uka, samt et helt jævla prosjekt i IKT som skal ferdigstilles i løpet av november. Æ kan bare si med en gang at det ikke blir å skje. Den blir ikke å leveres inn i løpet av november. Og sånn e det bare med den saken.

Kroppen fant ut at feber va greia å starte med i natt, så æ e ikke i form at all. I tillegg til det så har æ nok en påbegynt senebetennelse i venstre arm, og muskelknuter på størrelsen med plommer i ryggen på begge sian. Man kan vel trygt si at æ har hatt bedre dager. Meen æ må bare henge med så godt æ kan. Don’t give up, som John Groban gauler i øret mitt akkurat nu. Don’t give uuuuup. Neida, æ skal ikke det.

MEN; æ e straks ferdig med alle julegavan, og det e jo direkte oppløftende! Tanken på at adventstida ikke blir eksamensstress OG julegavestress på samme tid e en helt ok tanke.
Æ har eksamen i flerkulturell forståelse 19. desember (Camillaaa!) Muntlig eksamen. Tema blir ett av de her: islamsk-, kristen-, buddhistisk-, hinduistisk, global eller yrkes-etikk. Rimelig bredt med andre ord, og masse å lese. Interessant stoff though, mesteparten i allefall – så det går sæ vel til det der.

Bildet: Hvis noen plutselig skulle ha funnet på å glemme kossn æ ser ut (det hender jo at man glemmer ting, særlig nu når det e mørketid og julestress og kav – no worries, æ blir ikke sur, det e en ærlig sak.) så ser æ altså fortsatt sånn her ut (sminkeløs og i apepyjamas):

You keep trying to get inside my head.

Foto:Martinebob

6 tanker om “Skole. Feber. Eksamen = Lite. kompatibelt.

  1. Yes, så vi har en bachelorppgave som e gruppeoppgave som skal leveres snær rett etter jul (betyr: må bli ferdig før juleferien), og så fikk vi en ny gruppeoppgave med en NY gruppe som skal leveres rett før jul, og så fikk vi ENDA en gruppeoppgave med en NY GRUPPE som skal leveres nu om to uker. ARE YOU KIDDING ME, sir æ bare. Å samkjøre tre forskjellige grupper e helt håpløst. Hele klassen sliter :p Og det e bare 4 uker igjen før æ setter rævva på et fly nordover. Så æ kjenner mæ veldig igjen, bortsett fra at æ ikke har feber. Men æ har øl, og æ har tenkt til å drikke mye øl i dag, for å glemme kor mye æ har å gjøre i morra. Det e min plan. Og dessuten har huden min begynt å henge under øyan på mæ, så det e ikke så veldig bedre stilt å være 25 enn 26. Æ sir det bare.

    Men nu: alkoholens fortryllende gleder.
    GOD LØRDAG søta! <3

    • Herrefred, det der hørtes direkte utrivelig ut. Æ skjønner at du e stressa. Håper du berger dæ gjenna det. Du e så dyktig at det har æ all tru på at du gjør :)

      Det ble vin på mæ, og det va DIGG.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *