Sommer. Skole. Bake. Bursdag

Det e så rart med sommeren. Den kommer jo hvert år, men likevel så føles alt så nytt. Ooh gress! Oooh jordbær. OOh solbrenthud! Skjørt, blar på trærne, sommerfugler, gule blomster, sandaler, frisk lyng, fuglekvitter, sommermusikk!! (Veronica Maggio – Välkommen in) bare legger, grillmat, fønvind, midnattsol, bål på stranda, solbleika hår, melon, sykkel, lyn og torden, fregner. ALLE TINGAN! Alt e så fint på sommeren.
Bortsett fra mygg.

Skolen e ferdig 1. juni. Da skal æ jobbe/slacke fram til 11. Så skal æ to uker til Hurghada i Egypt på besøk til svigermor som bor der nede for tida. Hjem igjen 27. juni og da begynner sommerjobb. Skal bli godt egentlig, bare jobbe uten å tenke på innleveringer og arbeidskrav.
I helga skal æ bake to kaker og masse muffins, ha besøk, og ellers ferdiggjøre siste oppgave i sosialpedagogikk for det her semesteret. Akkurat nu e æ der at faguttrykk gjør mæ fysisk uvell. Æ e så lei! Av og til går det en faen i mæ; skal det stå kongruens så skriver æ for eksempel kjøttfitte i stedetfor. Håper bare æ husker å rette det før æ leverer oppgaven inn…

Ellers har æ jo bursdag på søndag. Koslig med kake og sånn, ikke koslig med et ekstra lys på den, samt flere rynker og andre flotte aldringstegn. Æ fikk foræssn et godt tips i går hos en frøken på jobb; Hvis du tenker at du e gammel så blir du gammel.
Så nu skal æ bare tenke at æ e ei feiende flott berte på rundt 23 med sprettrumpe og fagre hyller.

Siden æ egentlig ikke har tid til noe som helst anna enn skole, her e sånn som æ mest sannsynligvis vil se ut på søndag, på bursdagen min. Kanskje æ tar på kjole hvis det e fint vær. Og sminke. Kanskje.

Och grannarna har klagat sedan kvart över tio. Nu är alla i mitt kök och jag är alldeles paj.

Foto:Martinebob

4 tanker om “Sommer. Skole. Bake. Bursdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *