Lille lørdag. Snø. Ommøblere. House.

Dagen begynte rimelig dårlig. Æ va så trøtt da æ våkna, enda vi la oss relativt tidlig, at æ bestemte mæ for å sove litt til. En time seinere, klokka halv åtte, klarte æ ikke mer. Æ va sliten, men ikke trøtt. Etter en rask dusj spiste æ frokost og kledde på mæ. Da æ smekka døra opp fikk æ litt sjokk. Iskald vind og masse hvit snø!  Surprise liksom. Æ e sikker på at moder jord fniste av ansiktsuttrykket mitt i det den kalde vinden traff nesehåran mine og fikk det til å gå kaldt nedigjenna hele ryggmargen min. Turen til skolen, som vanligvis tar i underkant av femten minutter, tok i dag i overkant at tretti. Det va IS overalt. Æ følte mæ som bambi der æ febrilsk forsøkte å fise bortover i nogenlunde normalt tempo.

Vel hjemme (æ ble faktisk henta <3) mekka vi middag ilag. Karbonadedeig, fersk tagliatelle og tikka massala.
Så så vi litt tv, så ommøblerte æ, leste litt, spiste kvelds og nu ser vi House. Æ følger bare med sånn halvveis. Bildet tok æ her om dagen. Den siste blomsten i hagen. (woo det rimte) Den e nok død nu…

Va foræssn no unga som holdt på å skremme livskiten ut av mæ iste da dæm kasta snøball på vinduet. Æ trodde nesten vi ble beskutt.

Det gnager et sted der inne
langt der inne kor ingen slipper til
en sviende, verkende, rivende følese
– som et ferskt brannsår 
  I begynnelsen var det uutholdelig
Det e det fortsatt
Den_siste_blomsten.jpg

Foto/Dikt:Martinebob

Gratulerer til Ole Morten med ny jobb! :)

Det har vært en super dag idag. Æ har hatt skrivegli og har fått skrevet masse. Arti! Håper det fortsetter imorra.. har hatt litt stopp i det siste. Veldig frustrerende. Når æ skriver så kan det ikke være helt stille, æ må ha musikk i bakgrunnen. Da tenker æ best! Det går ikke med kossn som helst musikk heller – det bør helst være en god kombinasjon mellom forskjellige sjangere, og akkurat nu har æ funnet en helt perfect blanding ^^,   Æ og Krister lagde middag igjen idag – Lasagne. Det va kjempegodt! Vi skal lage imorra og, men vet ikke helt ka vi skal lage… må tenke litt på det.

Æ ble tagga i lillesøs sin blogg, men æ e ikke så gla i sånn tagging, så æ tagger ingen videre. Æ bare e høflig og gjør min del:  Side 56 i den boka som ligger nærmest, Breaking Dawn av Stephenie Meyer.

«Still not that fond of Mike, eh?» I commented as Edward whirled me away from him
«Not when I have to listen to his thoughts. He’s lucky I didn’t kick him out. Or worse.»
«Yeah, right.»
«Have you had a chance to look at yourself?»
«Um. No, I guess not. Why?»
«Then I suppose you don’t realize how utterly heartbreakingly beautiful you are tonight.»

<3 Fineste boka.

Nu skal vi dra på kino!!

Sånn ser det ut når æ blogger:

Gi mæ musikk – midt i magen!

Bloggskriving.jpg

Foto:Martinebob