Utfordring. Drøm. Syk. Sulten.

Æ blei utfordra av Ildri, også tenkte æ at æ skulle være sprek å hive mæ med. Selvom æ ikke e nå særlig glad i utfordringer. Gå til Mine Bilder/mapper – Velg den 6. mappen – Finn det 6. bildet – Sett bildet på bloggen og skriv litt om det.
Æ sjekka selvfølgelig kossn bilde det va før æ bestemte mæ, og siden bildet va såpass kult, så va det greit. Men æ utfordrer ingen tilbake, av prinsipp.

Det her bildet har æ posta en gang på gamlebloggen min. Det va den gangen vi skulle steam-vaske et teppe, og fikk låne steamern til besteforeldran til Ole Morten. Æ va veldig glad i det golvteppet, for det va stort og varmt også hadde det sånne store fine retro-blomster spredt rundt om. Tingen va den at to av blomstran, som en gang hadde hatt en ganske fin naturhvit farge, ikke hadde sånn farge mer i det hele tatt.
Og det va da fikk vi R2 i hus. Etter et par timer fant vi ut at han ikke dugde til nåt som helst, hvertfall ikke til tepperensing – men den va veldig kul å se på, og bråkte fyktelig.

Et fint minne e det hvertfall av Ole Morten som løper fram og tilbake barbeint i såperester og gnikker og gnir med tuten til R2, fast bestemt på at det skal bli reint! Det endte med at vi lempa hele teppet ut i boden mens det fortsatt va fullt av såpe. Enten så kasta vi det nån uker seinere, ellerså står det nok der den dag idag.

r2_1.jpg

Foto:Martinebob

I min feberrus drømte æ at æ skulle ta bilder av Camilla og Kristian til ett-års dagen dæmmes, som foræssn e idag. Gratulerer søtingan. Vi skulle ta bildan på øybroa i solnedgangen, skikkelig romantiske greier. Æ vet ikke kossn æ klarte det, men bildan ble hvertfall alldeles nydelig, og dermed ble vi så inspirert at fant ut at vi skulle slå til med å ta et par under vann også. Det va god temperatur, og æ kjente bare at æ ble bittelitt kald på tærne… Mørkeblått vann med orangesjær fra solnedgangen… Vakkert. Camilla sitt røde hår glinsa så flott med sånne fine småfisk innimella.
Ole Morten snakka foræssn i søvnet i natt. Han mumla lenge, og det eneste æ fikk tak i va «Det va egentlig ganske masse å betale for en diskett»  Yees.

Vi e enda syk. Og veldig sulten… og tom for mat… dårlig kombinasjon. Vi vet vi må på butikken, men kroppen har liksom ikke lyst… Hvis ingen har hørt fra oss før torsdag så e vi sulta ihjel.

Bildet: Lagde øreringer i kunst og håndverken i forrige uke. Roy syns de va så stygg at han trodde Ole Morten hadde lagd dæm… makan.

If everyone left everyone. I’d never leave you
__rering.jpg

Foto:Martinebob