Ørret. Tapet. Klister. Film

Æ så en bra film her om dagen. I går faktisk. Eller va det i går? *tenke* Ja det va i går. Dagan går så fort for tia (Bare 19 dager til Egypt!!) :O  Well, anyways. Den het Eagle Eye. Kjempebra actionfilm!. Ikke sånn typisk med masse kjærlighetskliss, sånn at det måå være en hot dame med som må reddes av helten, også har dæm dampende het sex sånn omtrent midt i filmen mens dæm venter på at et eller anna spennende/ekkelt skal skje. Den holdt det gående fra begynnelse til slutt! Æ e fornøyd.
Så en anna herlig film her en kveld og, den het «The sience of sleep,» det va Sebastian som anbefalte den til mæ. Takk <3.  Den filmen va bare så utrolig flott at æ har ikke ord. Den e så sprø/søt/morsom at man kan ikke gjøre no anna enn å bare digge den. Det e en fantasi/komedie om en ung mann som ikke heelt klarer å skille drøm og virkelighet alltid, og han har SYKE drømmer. Bildemessig e den bare så PEN. Anbefales på det sterkeste. Dessuten så e han hovedrollemannen kjempesøt…

I dag har æ vært hos Sebastian helt siden etter jobb. Vi har spist, og limt tapet. Vi rakk hele rommet! Tre og en halv time gikk det, og det ble fint! Til første gangen å være så gikk det jo helt utrolig bra faktisk… Syns vi e kjempeflink. Nu skal veggen hvile sæ, også skal vi male – enten imorra eller på fredag. Og æ e full av tapetklister…

I dag va det siste runde for TPB i retten, og æ regner med at det e flere enn bare mæ som e spent på ka utfallet vil bli. Hører rykter om at det kan ta flere år før en endelig kjennelse vil komme, håper det bare e bull – for æ vil vite kosn det går NU!  Æ krysser fingrer og tær for Peter og gjenget.
Telenor e anmeldt for at dæm ikke vil stenge tilgangen TPB, nåt som e fullstendig latterlig. Skal veivesenet bli saksøkt fordi nån kjører ulovlig på en vei?

«Håhåå, det her e en privat vei, ser du ikke skiltet?»
«Jo, det så æ, men æ driter i det.»
«Ojda, javel min gode mann! Da e det bare en ting å gjøre da, og det e å saksøke veivesenet. Det er jo dæm som har lagd veien!»

Kjempelogisk?  mmm

Bildet: Fint vær, skøytebane – og SILDOLJE. pleh.

I like my new bunny suit, I like my new bunny suit. I like my new bunny suit –  when I wear it I feel cute.
Zild.jpg

Foto:Martinebob