Tannlege. Ommøblering. Pledd.

Når man har stått opp halv tolv/tolv den siste uka så e det faktisk et jamt smertehelvette å plutselig skulle stå opp klokka åtte. Æ har fysisk vondt. Senga skriker etter mæ, og æ e såå *vise med pekefinger og tommelen* langt fra å springe opp og kaste den trøtte kroppen min tilbake i dens varme, myke omvavnelse… savn.

Ole Morten kom hjem fra tidenes korteste tannlegetime (varte i omtrent to minutter, gratis heldigvis) med beskjed om at han måtte kirurgisk operere ut to visdomstenner. E folk klar over kor sinnsykt dyrt det e eller???
Martine: Jahaaa, og ka det blir å koste da?
Ole Morten: Ja… han va utenlandsk, så det e mulig æ hørte feil, men… hvertfall 12000.
Martine: 12000 ja… okei… nettopp. *nesten besvime*
Altså, for 12000 kr får æ lett tak i et tau, ei flaske sprit og en brukbar hest… Eventuelt så har vi jo ikke kjøpt bil med over 200HK for ingenting.

Æ ommøblerte stua i går. Det begynner å bli kaldere ute, og da må man rokkere på ting så ovnen kan taes i bruk uten at sofaen svies. Also: Trenger å rydde boden så det e plass til ved. Det må æ huske. *skrive ned* 800kr i ved holder oss gående med varme gjenna de kaldeste dagan i vinter. Ellers pleier vi å trøkke oss sammen i sofaen med pledd og kakao. Litt sjarmerende med iskald leilighet e det jo. Det handle kanskje litt om ka man gjør det til sjøl!

Bildet: Martine e glad i plantan sine. Spesielt kaktusen.

Den som elsker sterkest er alltid den svakeste i et ekteskap.
kaktus.jpg

Foto:Martinebob

Bomullsbryllup

I dag har vi vært gift i to år! og sammen i snart fire. Det føles som at vi har vært i lag mye lengre en det, for æ syns vi har fått gjort så mye på den korte tia. Æ tenker på alt det vi har fått skvist inn på bare fire år, og gleder mæ sånn til resten av livet, på alt det spennende og morsomme vi skal gjøre sammen.
Vi har så mange gleder å se fram til vi to. Å gifte sæ med Ole Morten e det beste æ noen gang har gjort. Det føles så bra, så rett, så godt og trygt. Æ gleder mæ til hver eneste dag vi har sammen, og lover å gjøre mitt beste for at dæm skal bli så fin som mulig.

Samlivsgartnerfaget
Et samliv er ei plante
av det sarte, skjøre slaget,
som med riktig pleie
kan få vokse til et tre.
Det er bare det at selve
samlivsgartnerfaget
bygger på en viten
det er lett å overse.

Mange tror at lykken
er det vakreste i hagen
det som dufter deiligst
som er fargerikt og frekt.
Men det viktigste av alt
er det du ikke ser i dagen
at rotsystemet slynger seg
i tillit og respekt.

Det kan være fristende
å luke bort det meste
alt som virker vissent
alt som tørker inn og dør.
Men husk at tomme greiner
eier kimen til det neste,
og kanskje er det vakrere
enn det du hadde før.

Tommy Rodahl

Du e limet i livet mitt.
ringefinger.jpg

Foto:Martinebob

Ka. Svarte. Skjedde?

Den va nemlig ikke sånn på fredagen da Ole Morten kom hjem fra jobb. Da så den ut som den alltid har sett ut; grønn med gule pigga – pekende oppover. Nu e den svart og hvit og henger som en ølkuk i solnedgang. Vi lurer litt på om det va noen som fora den sprit på lørdagen… i såfall: SLEMT. Vi likte den kaktusen…

Talk to me

Ka_skjedde.jpg

Foto:Martinebob