Fint. Mø. Sandaler. Webcam. Massasje

Ka skal man si? Det e jo veldig fint her i Praha! Flotte bygninger, pene mennesker, stilige biler og god mat! I går tusla vi rundt om kring i byen i åtte timer. Æ trodde nesten beinan skulle falle av på vei hjem så sliten va æ, men det gikk jo bra – vi overlevde så vidt.

I dag forsøkte vi take-away. Det va omtrent like vellykka som andre verdenskrig. Æ fikk en biffklump som va akkurat så ferdig stekt at den rauta en siste gang da den kom inn døra. Selv om Ole Morten sin hadde fått en ekstra runde i steikepanna, så så det egentlig ut som noe som nettopp hadde kommet ut av den enden på kua gresset kommer ut når det har vært gjennom alle fire magan. Heldigvis for oss så kjøpte vi masse yoghurt og brødmat i går, så vi går ikke sulten altså, hvis det va noen som ble bekymra.

Tidligere i dag va vi på et stoort kjøpesenter. Der fikk Ole Morten endelig kjøpt sæ sko. Wilma har nemlig spist opp de andre, så han har gått rundt i sandalan siden begynnelsen av november.
Neida, han har et par andre, men det e sommersko, så det blir litt sånn kjølig hjemme i femten minusgrader og stiv kuling. Han fikk også handla sæ noen gensera og t-skjorter – som va veldig velkomment etter at han forsøkte å vaske klær på egenhånd på Svalbard og endte opp med å herpe alt

Æ fikk endelig kjøpt mæ et webcam, et skikkelig kult et med fancye effekter og alt. Måtte selvfølgelig leke litt med det tidligere i dag som en anna fjortis, her e resultatet:

2ozvj.jpg

Foto:Martinebob

 

Baileys med hasselnøtt!! Æ blir her.
2Martinebob.jpg

Foto:Martinebob

2M__ifl.jpg

Foto:Martinebob

Ellers har vi det fint. Æ savner Wilma veldig, men den siste rapporten sier at ho har det bra, og at ho koser sæ med sokkan til tante & co. Det e faktisk litt fint å kunne sparke av sæ på kvelden uten og være usikker på om man ser dem igjen…

I morra har vi ingen spesielle planer, men på fredag skal æ på MASSASJE. 2 timer – full body massasje, 450 norske kronur. HAHA. Føler at æ bringer balanse i universet når æ får sånne fantastiske tilbud. Så va det bare å finne fram da.

Søte hotellet innerst i en krok (der bor vi, altså)
2Hotellet.jpg

Foto:Martinebob

Den beste dagen i ditt liv, er den dagen du skjønner at gresset er grønnere på din side av gjerdet
2Prahaha.jpg

Foto:Martinebob