Spekeskinke. Fagoppgaven. Nyttårsløfter. Årets.

Det va bursdagsfeiring på jobben i går, og æ spiste tolv loffskiver med spekeskinke og kokt egg. I kid you not. Æ rulla hjem for å si det sånn. Klarte så vidt å vralte mæ en kveldstur i lag med Wilma og Fredrik etterpå, korpå æ kollapsa i stolen vel hjemme. Heldigvis så funka hjernen akkurat så æ fikk klort ned og levert inn problemstillinga til fagoppgaven 48 minutter før fristn va ute. Så godt å få det gjort!

Siden vi har bikka 2011 så skal æ evaluere hvorvidt æ har klart å oppfylle de gamle nyttårsløftan mine, samt komme med noen nye.

Nyttårsløfter for 2010
Lage mer spennende mat, ikke være redd for å prøve noe nytt
Se minst 100 filmer
Lese minst 50 bøker

Spennede mat ja… Hmm. Æ trur at 80 % av det æ spiste i 2010 inneholdt en eller anna form for pølse. MEN, æ spiste veldig mye salat, og det skal æ ta med mæ. Salat e fantastisk, spesielt når den inneholder fetaost i chilisaus. Og æ har jo vært flink å prøve nye ting når æ har kommet over dem. Snodigmaten i Murmansk f.eks. Smakte på alt!  Så 108 filmer! Leste bare 32 bøker, så æ feila litt der.

Nyttårsløfter for 2011

– Være flink med skolearbeidet. Vet ikke helt ka det innebærer, men æ skal hvertfall være flink å arbeide regelmessig. Ikke ta så mange skippertak. Skippertak e jo mitt mellomnavn, men det e fryktelig stressende.

– Fortsette med å trene tre dager i uka, og gå èn time hver dag.

– Bli bedre med penger. Spare mer, kjøpe mindre crap.

Og ellers så skal æ igjen prøve å se 100 filmer, og lese 50 bøker. Syns det e gøy å ha sånne mål.

Årets

Årets person e min gode venn Fredrik som dro mæ ut av mitt triste, mørke deppehull i sommer da æ prøvde veldig hardt å begrave mæ sjøl i selvmedlidenhet og savn.

Se så fornøyd
fredrik.jpg

Foto:Martinebob

Årets film e vanskelig å bestemme sæ for. Æ så så mange! Men hvis æ skal trekke fram den som gjorde mest inntrykk så må det være dokumentaren Boy Interrupted.

Årets bok – Regines bok. Fine jenta, fine boka.

Årets største glede e helt klart Wilma. Ho har brakt så utrolig mye gøy og fint inn i livan vårs.

3burra.jpg

Foto:Martinebob

Årets savn va da Ole Morten flytta til Svalbard og æ ikke så eller hørte fra han på forever.

Årets beste måned va september da Ole Morten va hjemme igjen, skolen va begynt, det va rødt og vakkert overalt og vi gikk de fineste turan.

Årets beste avgjørelse va å kjøpe treningskort på Fysionord.

Årest blondie e svigermor. «Kor mange daga e 15 daga? Åjaaa, det e jo to uker…»  <3

Årets WTF må være helga i juli som innehold alt fra stalking til nakne folk og et drama uten like.

Årets usaklige uttrykk e LOL. Det brukes om stort sett alt. «Lolle en tur på krysset å kjøpe pølsebiter og pomfri?»  «Lolle en film?» «Ka du gjør?» «Nei, ikke mye.. bare sitter og loller».

Årets kjøp må være nytt kjøkken. Æ elsker kjøkkenet mitt. Fine. Eller kanskje de nydelige skoan æ kjøpte i praha for 70 kr.

Årets matrett e som alltid PØLSE. Kokt pølse, stekt pølse, gratinert pølse – bare gi mæ pølse så e æ fornøyd.

3P__lse.jpg

Foto:Martinebob

Årets søteste må være Jeanett som løper rundt med en øl i handa og roper FUCK OFF til random folk ho ikke kjenner (litt full bare?).

Årets dummeste kommentar må være på badet her om dagen da Ole Morten presterte å si: Vits å bruke peng på å klippe håret når du alikevel skal putte sånn der greie i det så det ser ut som at du ikke har klippa det på syv år? Trivelig kar han der.

Årets kosligste ord må være lillebror som sa æ hadde arma (muskler) som en GRESK GUD. Det kommer æ aldri til å glemme. Han mente det sikkert som en lol, men whatever. Æ suger det til mæ!

Sing for the moment
3Busted.jpg

Foto:Martinebob