Eggstokk. Forhurpelsesprosess. Eksamen.

Mensen… like hyggelig som alltid. Æ får kviser i fjeset, ømme ledd, vondt i magen, også føles det som om noen pirker mæ i eggstokkan med høygaffel. Kan det være nødvendig? For at det der lille, jævla egget skal løsne og finne veien ut. Alt det her? HÆ?
Akkurat for øyeblikket så e æ midt inni forhurpelsesprosessen der humøret e lik en bøtte med myk avføring, og omgivelsan ikke kan unngå å merke at det e noe spesielt på gang. Æ prøver jo selvfølgelig å ikke la det gå utover andre, men så hender det naturligvis at det glipper litt fra tid til anna…
I tillegg så sitter æ å trøkker på eksamen når æ egentlig har mest lyst til å springe rundt i leiligheta å hyle, eventuelt gjøre sånn som Wilma gjorde i går kveld da æ va høylytt frustrert her; ho stakk hele haue inn i en ullsokk, krølla sæ sammen til en bitteliten ball, og sov gjenna det hele. Ho e lurest.

Det går bra med oppgaven altså, men det e bare så vanskelig å tenke STRUKTUR når det stikker og vrir inni kroppen. Æ bare skriver og skriver, og har vanskelig for å se kossn det her skal settes sammen til nåt som gir mening. Det skal jo liksom være en rød tråd gjennom det her. Heldigvis e det ganske mange timer til det skal leveres inn.

Wilma e hos tante og Ole Morten e på jobb, så æ får i hvertfall sitte i fred her i all min elendighet. Og nu har æ jo fått ut litt frustrasjon også, så kanskje det går bedre. Time will show.

Du og æ e like som et par dråpe vann
Blosmten.jpg

Foto:Martinebob

Kjære Miamor

Det e så ufattelig det som har skjedd. Det har nok ikke gådd helt opp for mange av oss enda. Æ hører dem sier at du ikke e blandt oss mer, men det går jo ikke an. Æ nekter å tru det.
Da æ fikk telefonen va det som en kald hånd tok tak i hjertet mitt og klemte til. Så redd æ blei! Timan før den andre telefonen kom va så evig lang. Det va jo enda et håp, et bittelite ett. Vi klamra oss alle fast i det, men så kom beskjeden, og hele verden bare raste sammen.

Fine Mia, med det søte ansiktet og det crazye håret som har forskjellig farge på omtrent alle bildan æ har av dæ. Du va i allefall ikke redd for å skille dæ ut! En ting som æ bestandig kommer til å huske dæ for, Mia, e det at du alltid va 110% dæ sjøl. Hvis ikke folk likte dæ som du va så ga du beng i det. Det e en fantastisk egenskap som ikke mange e i besittelse av.
I may not be perfect, but I’m always me
kommer alltid til å minne mæ om dæ. Du va så tøff og søt på samme tid.

Selv om du bare ble 17 år, så har du vært så heldig å oppleve kjærligheten, og det e vel mer enn mange dobbelt din alder aldri har fått gjøre. Du og Lars va så fin i lag, og vi snakka ofte om at dokker gjorde hverandre godt. Det va så koslig å se på facebook-statusen din at dokker skulle lage pizza i lag, se film i lag, eller sove i lag. Det e jo det livet handler om. De små tingan i lag med dem man e så glad i.

Miamor. Det e tungt å bære at du e borte. Det føles så fryktelig urettferdig og meningsløst. Æ håper at du har det trygt og godt der du e nu, det e den eneste trøsten vi har.

Vi e så glad i dæ alle sammen.

Medfølelse og omtanke til Vilde sin familie. Vi står alle sammen i sorgen.

Jeg kan gråte en elv,
stoppe verden med tårer.
Lage jordskjelv av sorg,
hate livet som sårer.
Jeg kan løpe et stormkast,
knuse glass med mitt skrik.
Hør på meg død,
jeg hater ditt svik.
Tusen tårer
kan jeg gråte
fordi du ikke lenger er,
men jeg vil heller danse
for den tiden du var her.

Prinsessa
1Mia.jpg

Foto:Martinebob

Helg. B. Gaga. Musikk.

Kor ble helga ut av? Føler mæ snytt. Æ e ikke ferdig, æ trenger mer. Litt bare? Ikke?  … okda.

Tenk at æ fikk B på fagoppgaven. Æ e happy. Nu gjelder det bare å gjøre det bra på eksamen, så blir det kanskje noe av det her. Kem sku trudd det hæ? At æ faktisk hadde noe i hodet som kunne brukes til nåt. Kom som en overraskelse på flere trur æ.

Drømte at æ isbada med Lady Gaga i en stor dam ved Kryssekiosken. Det va veldig kaldt.  Det viste sæ at ho ikke hadde penis, som ryktan tilsier, men utlagt tarm… (…)  Ho va litt flau over det.   Neida, såeh…

Musikk som gjør mæ glad langt innerst inne i hjerterota.

Maria and the diamonds – Mowgli’s road
Veronica Maggio – Satan i gatan
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
Leddra Chapman – Story

Bildet: Pappa og Wilma raser. Søte.

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min
1pappaogWilma.jpg

Foto:Martinebob