Martinebob. Skole. Rynker. Fure. Høst.

Som noen årvåkne sjeler kanskje legger merke til så ser bloggen piittelitt annerledes ut. Det e fordi æ endelig har fått knødd mæ til å bytte host og publiseringsverktøy. Det gjør det enklere for mæ å skrive, og for dokker å kommentere. Alle de gamle kommentaran e borte nu da, det e litt trist. Men men. Something’s gotta give. Adressa e også ny; i stedetfor b.martinebob, så e det bare www.martinebob.net, og det e til og med mulig å legge mæ til på bloglovin’ nu for dem som bruker det. Hæ, ka gjer du mæ? E jo nesten som ordentlig!

Ellers så skjer det ikke så mye anna enn jobb og skole for tida. Levert inn min første oppgave om datamaskinens oppbygging og virkemåte. Knis. Må være den enkleste oppgaven æ har gjort mens æ har vært student. Men det e jo greit å begynne litt rolig.

Bortsett fra det så e det ikke så mye å rapportere anna enn at æ har fått min første rynke. Yup. 26 år og rynker. Og nu tenker æ selvfølgelig ikke på anna enn akkurat det; hver gang æ ser mæ i speilet, hver gang æ vasker fjeset, hver gang æ hviler hodet i hendene, og hver gang noen ser litt ekstra lenge på mæ så tenker æ; HELVETE, DEM VET.
Og når æ først e blitt oppmerksom på nåt ved mæ sjøl æ ikke setter pris på, så begynner æ automatisk å se etter det i andre. Folk på gata, på tv, i blader, familie, venner, ALLE.
De fleste på min alder har jo ikke så mye som en øørliten fold i fjeset sitt en gang, mens noen ytterst få har antydning til det samme som mæ. Da blir det lille grønne trollet som bor bak venstreøret mitt superfornøyd. Også dingler han med beinan og smiler mens han klør sæ muntert i skjegget og ler stille for sæ sjøl…
Rynke… Bare ordet får mæ til å kaldsvette. Det føles så kvast, så absolutt. Derfor tenkte æ at æ skulle se om det fantes et synonym som e litt mildere; et som ikke umiddelbart tirrer tårekanalan mine. Et fint et, et som ufarliggjør det hele; et som utstråler vitalitet, fruktbarhet og ynde…
I ordboka fant æ: fure, linje, pose, bølge og krøll. Og det e jo… direkte deprimerende. Krøll og fure e i allefall bannlyst, det e nu en ting som e sikkert. Linje høres i kanskje hakket bedre ut…? Botox neste.
Julegavetips familien; julegavetips.

Høst e det også blitt. Plutselig. Kor ble sommeren av egentlig? Hmm.

I am a creature of habit

Foto:Martinebob

<a href=»http://www.bloglovin.com/blog/3036496/martinebob?claim=td3vauxwdph»>Follow my blog with Bloglovin</a>